in

Zwerfhondje wacht op de dood langs de kant van de weg, maar dan ziet automobilist haar liggen

Het is diep triest om zwerfdieren te zien lijden. Vaak waren het huisdieren die zomaar afgedankt werden. Maar gelukkig bestaan er ook mensen met een hart van goud, zie zich over deze arme dieren ontfermen. Het ontroerende filmpje onderaan is hiervan een perfect voorbeeld.

Aan de kant van de weg, tussen allemaal afval, ligt een eenzaam wit zwerfhondje ineengekrompen. Ze lijkt te bibberen van de kou. Zonder hulp zijn haar dagen vast en zeker geteld.

Lees ook  Man die om geld bedelt, krijgt baan aangeboden bij autodealer. Wanneer hij nee zegt, hangen ze een bordje op dat meteen viraal gaat.

Dan stopt een automobilist langs de weg. De bestuurder zet het kleine dier in de auto en neemt haar mee naar huis. Daar krijgt de uitgehongerde viervoeter eten en wordt ze gewassen. Het is duidelijk dat ze geen groot fan is van de wasbeurt, maar het beestje laat het gelaten toe.

Lees ook  Ambulance rijdt met patiënt naar het strand zodat ze nog één keer de oceaan kan zien

Ze knapt weer op en voelt dat er nu liefde en zorg in haar leven zijn gekomen! Haar baasje schrijft op YouTube dat Milou (haar nieuwe naam) helemaal is hersteld en geniet van haar gezonde en fijne leventje!

Het is geweldig om te zien hoe deze man zich ontfermde over arme Milou! We wensen het tweetal heel veel succes en geluk met hun gezamenlijke toekomst.

Niemand kon de zweren op het gezicht van de baby genezen – dan vindt haar moeder een oplossing die de dokters gemist hadden.

Nieuwe studie toont aan: het huis schoonmaken kan net zo schadelijk voor je zijn als roken