in

Zwerfhond kan eindelijk relaxen als hij beseft dat man hem een thuis geeft

Het was een warme, zwoele dag in Dubai toen Andan Raman besloot om zijn zus op haar werk te bezoeken.

Het leek alsof iedereen overal koel probeerde te blijven, zo ook een vieze jonge zwerfhond die onder een geparkeerde auto zat, bij zijn zusters kantoor.

„Hij zat onder een auto, wat resten te eten die werkers daar voor hem hadden achtergelaten,” vertelde Andan aan The Dodo. „Zijn vacht was geklit en er was iets mis met zijn pootjes.”

„We zaten even op de stoep en hij was blij om geaaid te worden voor een tijdje,” vertelde Andan. „Ik droeg hem in de auto en hij viel onmiddellijk in slaap op mijn schouder.”

Zijn redder bracht de pup meteen naar de dierenarts, waar werd ontdekt dat hij in beide pootjes rachitis had, als oorzaak van een slechte voeding. Gelukkig is het behandelbaar en zal de hond er geen verdere gevolgen ervan ondervinden.

Andan noemde de hond Snowy, naar aanleiding van zijn witte vacht en ter ere van het hondje van Kuifje (In het Engels wordt Bobby Snowy genoemd).

Het duurde even voordat Snowy zich aanpaste aan het leven binnenshuis. In het begin zat hij in een hoekje omdat hij niet zeker wist wat te doen.

Als ze gingen wandelen was het arme dier bang dat hij weer op straat werd achtergelaten, dus rende hij altijd snel weer terug naar huis.

Twee maanden later, weet Snowy gelukkig perfect dat hij nooit meer zal worden achtergelaten en hoe het voelt om geliefd en gewild te zijn!

Nieuw onderzoek: Dit is wat er met je hart gebeurd als je een energiedrankje drinkt

Waylon treedt op met legendarisch Live Aid Queen-optreden bij DWDD