in

Zwerfhond is doodsbang voor mensen, maar na een paar uur is het wel anders

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen. Hope for Paws is een dierorganisatie uit Los Angeles die geweldig werk levert! Ze redden honden en alle andere dieren die op straat of in dierenasielen leven.

De organisatie kreeg een belletje over een dakloze Chihuahua. Ze probeerden meteen het vertrouwen te winnen van de schuwe en doodsbange hond door haar eten te geven. De Chihuahua keek bang uit haar ogen en voelde zich waarschijnlijk bedreigd. Uiteindelijk lukte het de medewerkers om de hond te vangen en mee te nemen naar het asiel.

Lees ook  Dennis Schouten krijgt ruzie met boze meneer in nieuwe aflevering ‘Onrecht’ (VIDEO)

Het koste wat tijd om haar vertrouwen te winnen, maar uiteindelijk slaagde ze erin. Na een schoonmaakbeurt was de hond bijna klaar voor adoptie. Na wat wennen kon ze worden opgegeven worden voor adoptie. Ongetwijfeld wordt het lieve beestje binnen de kortste keren geadopteerd.

We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Lees ook  Samuel, 17, verdwijnt spoorloos – 30 uur later redt zijn vaders instinct zijn leven

Dokters zeggen 160 kg wegende man dat hij te dik is om vader te worden en manen hem aan om af te vallen.

Het vreselijke verhaal van Robbie heeft de hele wereld geraakt – we mogen hem nooit vergeten