in

Zweedse wordt verliefd op dakloze in Amsterdam en redt hem van de straat

De Amerikaanse Vic Kocula was in 2006 aan het backpacken in Europa. Onverwacht kwam hij in Amsterdam zonder geld te zitten. Al snel liep Vic op straat te bedelen voor eten en drank. Aan ‘This Morning‘ vertelde hij “Ik realiseerde me opeens, ‘mijn god, ik ben een dakloze alcoholist.”

Op een dag zag Vic de Zweedse Emmy Abrahamson op een bankje zitten. Hij was meteen zwaar onder de indruk en liep naar haar toe. De twee raakten aan het praten en er was meteen een klik. Vijf dagen later spraken ze weer af op hetzelfde bankje. Geen van beide wist of de ander daadwerkelijk op zou komen dagen. Mobiele telefoons hadden ze niet.

Lees ook  Ze verloor 104 kg nadat ze had besloten dat ze ‘te jong was om te sterven’

Emmy woonde op dat moment in Wenen en moest terug. Ze gaf Vic haar nummer, maar wist niet of ze hem ooit nog zou zien. Ze hoopte van wel, want ze kon hem niet vergeten. Drie weken later krijgt ze plotseling een telefoontje. Vic was in Wenen! Sindsdien is het tweetal onafscheidelijk.

Hij had gedurende de drie weken genoeg geld ingezameld voor een treinkaartje. Het koppel heeft inmiddels een 6-jaar oude tweeling. Vic ging studeren en is inmiddels ingenieur. Emmy schreef een boek geïnspireerd op hun bijzondere ontmoeting en relatie, ‘How to fall in love with a man who lives in a bush’.

Lees ook  Tess, die in 2005 het Junios Songfestival won, is nu 26 en goed opgedroogd:

Zo zien we maar weer eens dat je liefde kan vinden wanneer je die het minst verwacht en waar je die het minst verwacht! Vind je het ook zo’n romantisch verhaal? Bekijk hieronder het interview met Emmy en Vic en laat ons in de reacties jouw mening weten.

Deze baby ligt ondersteboven in het water tot de man ontdekt waarom deze niet beweegt

Dokters zien tumor in de longen van de man. Wanneer ze hem opensnijden, kunnen ze hun ogen niet geloven.