in

Zwangere vrouw zit voor het raam bij tijgerverblijf, dan probeert tijger haar baby’tje kopjes te geven!

Dieren voelen onze emoties heel goed aan. Veel mensen geven aan dat hun katten ook zwangerschappen aanvoelen. Het kan goed zijn dat dit hier ook het geval was.

Natasha Handshoe was 27 weken zwanger. Om te ontspannen ging ze met een aantal vriendinnen naar de Potawatomi dierentuin in de Amerikaanse staat Indiana.

Eenmaal bij het tijgerverblijf aangekomen ging Natasha voor het raam zitten om een selfie te nemen met een jonge tijger. De tijger begint meteen schattig kopjes te geven.

Lees ook  Wauw: zo maak je binnen twee minuten je WiFi-signaal drie keer zo sterk!

Ze zegt dat ze niet weet of ze het in haar broek moet doen van angst of niet. Het blijft natuurlijk een wild dier, ook al zit er glas tussen beiden!

Straatmuzikant was van plan naar huis te gaan, maar dan komt er opeens nieuw publiek

Dan suggereert één van haar vriendinnen dat het dier misschien aanvoelt dat ze zwanger is. Als Natasha opstaat snuffelt de tijger meteen haar buikje. Het is geweldig lief om te zien! Als toetje geeft de tijger een kopje aan haar buik.

Lees ook  Politie arresteert onmiddellijk de moeder nadat ze de foto’s zagen die ze van haar baby online zette

Een vriendin nam de beelden op een deelde deze op sociale media waar iedereen verstelt staat van de manier waarop de tijger reageerde. Natasha is inmiddels bevallen van een prachtig dochtertje.

Bekijk zelf hieronder de hartverwarmende interactie tussen de tijger en Natasha. Zou de tijger haar zwangerschap hebben aangevoeld? Wat denk jij? Laat het ons weten en vergeet niet dit verhaal met vrienden en familie te delen!

Verlamde hond werd voor dood achtergelaten, maar dan maakt hij een ongelofelijke transformatie door

Celine Dion plaatst een foto van haar 7-jarige tweeling – zie dan de grote gelijkenis met hun vader