in

Zwangere vrouw ontvlucht van gewelddadige vriend. Dan ontmoet ze op het vliegtuig een vreemde die haar pasgeboren zoon adopteert.

Samantha Snipes was amper 24 jaar oud toen ze ontdekte dat ze zwanger was van de baby van haar gewelddadige vriend. Ze was van plan om hem te verlaten, ze was bijna vrij. Dat was het moment waarop ze het ontdekte. Maar Samanta was ook verrast dat ze eigenlijk blij was met de baby.

Het zou haar leven veranderen. Maar haar vriend werd alsmaar agressiever nadat hij ontdekte dat zijn vriendin zwanger was.

Ze herinnert zich de dag nog dat ze eindelijk de moed had om te vertrekken. Hij duwde haar op hun bed. Klemde zijn handen rond haar nek. Hij probeerde haar te stikken. Maar dat was het moment dat haar besluit vaststond om hem te verlaten. Samantha vertrok en keek nooit meer achterom.

Ze kwam eindelijk in het reine met haar moeder en liet haar weten dat ze haar kleinkind droeg. Maar moeder, met wie ze eerder een moeilijke relatie had, kocht haar een vliegtuigticket zodat ze naar huis kon komen.

Maar de dingen werden er niet beter op. Haar moeder dronk namelijk dagelijks. Samantha begon zich erg depressief te voelen. Ze overwoog om abortus te plegen. Er waren heel veel ochtenden dat ze niet uit bed wilde komen.

Doorheen deze harde tijden was er echter een lichtje in haar leven: een man die ze had leren kennen tijdens een online videospel.

Hij gaf er niet om dat ze acht maanden zwanger was. Hij gaf niet om haar verleden – hij wilde gewoon haar. De twee besloten om elkaar persoonlijk te leren kennen en Samantha wilde naar North Carolina vliegen om haar mysterieuze aanbidder te ontmoeten. Maar ze miste haar vlucht.

Lees ook  Dokters dachten dat het blauwe plekken waren: maar al snel beseften ze hun fout

Wist Samantha veel dat het missen van haar vlucht elk detail in haar leven zou veranderen. Er kwam een stoel op het volgende vliegtuig vrij en ze kwam naast een erg openhartige en vriendelijke vrouw te zitten. Op amper een uur tijd leek het alsof ze elkaar al jarenlang kenden.

Ze praatten over haar baby, adoptie en het leven. De vrouw genaamd Temple gaf Samantha zelfs haar telefoonnummer en zei dat ze altijd mocht bellen wanneer ze iets nodig had.

Samantha was amper drie dagen met haar vriend toen het gebeurde. Ze begon een maand te vroeg te bevallen.

Nadat ze zich naar het ziekenhuis haastten, beviel ze 12 minuten later van een gezonde babyjongen.

De volgende dag moest haar vriend aan het werk en Samantha voelde zich weer alleen. Ze belde haar moeder die eiste dat ze terug naar huis zou komen met de baby.

Nadat ze de telefoon ophing, barstte ze in tranen uit. Wat kon ze doen? Ze voelde zich moederziel alleen en verlaten. Totdat een woord door haar gedachten schoot – Temple.

Ze zocht haar nummer en belde, niet wetende wat ze kon verwachten. Temple was erg blij om van haar te horen en stemde in om naar het ziekenhuis te komen om haar gezelschap te houden.

Lees ook  Olcay Gulsen heeft het moeilijk

Toen Samantha zag hoe Temple haar pasgeboren zoon voedde, wist ze dat ze naar de vrouw keek die voorbestemd was om haar zoon op te voeden.

Ze vertelde Temple dat ze wilde dat zij haar kleine babyjongen zou adopteren. Temple was gechoqueerd, compleet verrast. Momenten later, vielen ze snotterend in elkaars armen toen Temple haar aanbod aanvaardde en de baby Vaughn doopte.

Samantha contacteerde haar moeder om het nieuws te melden, maar dat viel niet in goede aarde.

Temple begon de nodige regelingen te treffen zodat Samantha niet naar huis zou moeten terugkeren. Ze ging tot het uiterste om Samantha terug op de been te helpen.

We spoelen twee jaar verder en Samantha en de liefdevolle vriend die ze drie dagen voor de geboorte leerde kennen zijn nog altijd samen. Zijn familie aanvaardde haar als hun eigen dochter.

Temple en Samantha praten nog dagelijks en werken zelfs samen. Samantha jaagt nu haar droom van fotografie na en dat werpt al zijn vruchten af.

Samantha heeft een boodschap voor iedereen die een moeilijke tijd doormaakt. “Ik wil dat iedereen weet dat hoewel het soms aanvoelt dat de muren op je afkomen, je gewoon je hart moet volgen en VERTROUWEN hebben. Het wordt beter.”

Verbouwde Python in de Efteling is nog veel vetter gemaakt (VIDEO)

29-jarige Russische werd sinds haar geboorte als een pop behandeld.