in

Zwangere vrouw bedelt samen met haar kind voor geld. Maar wat er vervolgens gebeurd heeft voor ontzettend veel ophef gezorgd!

Een boze burger heeft onlangs een nieuwszender gecontacteerd vanwege de volgende video.

Je ziet hierin een zwangere vrouw langs de kant van de weg bedelen voor geld samen met haar jonge kind. Vervolgens zag deze oplettende voorbijganger haar lachend in een gloednieuwe Mercedes stappen. Melissa Smith besloot het op te nemen. Ze nam een aantal foto’s van de ‘bedelaar’, het kleine jongetje en de Mercedes. Ze zag deze vrouw iedere dag op hetzelfde punt staan, bedelend voor geld, waarna ze in de gloednieuwe Mercedes van haar vriend stapt.

Lees ook  Uil zit in de val en is bang – maar let op de onverwachte reactie wanneer een man komt helpen

Hoewel de vrouw technisch gezien geen wet heeft overtreden, heeft deze video voor ontzettend veel ophef gezorgd op het internet. Dat is de reden waarom wij dit bericht met jullie willen delen. Soms zijn dingen namelijk niet zoals ze lijken. De kans is namelijk ontzettend groot dat deze vrouw, samen met haar vriend in het complot zit. Een makkelijke manier om veel geld op te halen. Het ergste is nog dat het kind erbij betrokken wordt.

Lees ook  Na 3 jongens probeerden ze een meisje te krijgen. Maar mama’s buik werd veel groter dan verwacht

Wat vinden jullie van deze ‘oplichterij’? Laat het ons weten in de reacties, en deel deze video met al je vrienden en familie op Facebook!

Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.

Wat zielig voor het zoontje van Nicolette Kluijver, wij hopen dat hij snel beter is