in

Zwangere tiener denkt dat haar vriend haar met haar kind in de steek zal laten, maar hij bewijst het tegendeel

Zoals we allemaal weten, is zwanger worden van je eerste kind een geweldige gebeurtenis, maar dit kan ook een moeilijke periode worden.

Het opvoeden van een kind is een grote verantwoordelijkheid, en veel tieners zijn er vaak niet klaar voor. Dit is echter niet voor iedereen het geval, zoals Caitlin Fladager heeft kunnen meemaken.

Caitlin en haar vriendje Noah waren jong en verliefd en na een tijdje werd ze zwanger. Terwijl ze dacht dat Noah weg zou lopen en zijn verantwoordelijkheid zou ontlopen, bleef hij haar echter trouw en besloot hij een goede vader te zijn, zo vertelt FaithTap.

Hun dochtertje Arianna werd toen geboren en het paar toonde al op jonge leeftijd dat ze voorbeeldouders zijn. Alhoewel ze slechts 17 jaar waren, hebben ze zich snel aangepast aan hun nieuwe leven.

Lees ook  Dit zijn de beste Insta-foto’s van bloedmooie handbalster Estavana Polman

Op Twitter zei Caitlin het volgende:

Mijn man was pas 17 toen ik zwanger werd en ik ging ervan uit dat hij mij zou verlaten. Vier jaar geleden, toen ik hem vroeg hoe hij anders zou zijn dan een andere tienervader, zei hij: “Ik denk dat je zult moeten wachten totdat ik het je rechtstreeks kan laten zien.”

Hoewel veel tieners deze beproeving zouden hebben ontvlucht, koos haar vriend ervoor om te blijven en haar te steunen. Hij zorgt nu voor hun kinderen wanneer zijn vrouw tijd voor zichzelf nodig heeft, of wanneer ze met vriendinnen uit wil gaan. Hij organiseert ook elke maand een “afspraakje” met zijn kleine meid, alleen met hem, waardoor hij meer vrije tijd aan zijn vrouw kan geven en een speciale band met zijn dochter kan creëren.

Lees ook  Bram (27) werd mishandeld in de bus bij De Meern: 'omdat ik homo ben'

Het echtpaar heeft sindsdien een tweede kind genaamd Jack.

Ze hebben misschien niet de tijd gekregen om een tienertijd te hebben die de meeste tieners leven, maar ze tonen al op jonge leeftijd verantwoordelijke volwassenen te zijn.

We willen het paar daarom feliciteren voor hun moed en volwassenheid! Deel dit artikel als je hier ook mee akkoord gaat!

De husky’s werden achtergelaten samen met een bak eten, speeltjes en een trieste brief

Vrouw in coma bevalt van baby. 3 maanden later is de familie in het ziekenhuis getuige van een wonder.