in

Zwangere pitbull weigert te bevallen: na 1 blik op de echo begrijpt de dierenarts waarom

Chris en Mariesa leven een nogal gek leven. Het is geen wonder dat ze hun huis delen met een groot aantal geadopteerde honden.

Op een dag gingen ze naar het dierenasiel met het idee om een ​​andere hond te nemen die was achtergelaten, gewond of anderszins verwaarloosd.

Bij die gelegenheid ontmoetten ze de zwangere pitbull Storie. Het paar werd snel verliefd op de hond en stemde ermee in haar te adopteren. Weinig wisten ze dat ze 12 puppy’s in haar buik had …

Hoewel de maag van Storie opgezwollen was en het leek alsof ze elke dag kon bevallen, was er iets dat haar belemmerde. Het lukte gewoon niet in het asiel.

Chris legt uit: “Honden met puppy’s in opvangcentra, het is niet het beste voor hen. Het is stressvol voor haar, stressvol voor de pups. ”

Lees ook  Chick toont je al haar rondingen en komt met grote verrassing op het eind

Chris en Mariesa besloten om voor Storie te zorgen en haar een veilige plek in hun huis te geven waar ze veilig haar puppies kon voeden, voeden en opvoeden.

Het oorspronkelijke idee was geweest dat Storie in de opvang zou bevallen, maar het leek erop dat het daar niet ging lukken. Ze voelde zich niet veilig.

Chris en Mariesa hadden thuis een comfortabel bed geregeld en zorgden voor Storie.

Ze dachten dat het de hond de tijd zou geven om thuis te acclimatiseren aan haar nieuwe omgeving. Maar die nacht gebeurde er iets ongelooflijks.

Slechts een paar uur nadat Storie het asiel had verlaten, ging ze aan het bevallen. Alle 12 van haar pups waren al 18 uur na aankomst in het huis van Chris en Mariesa welkom geheten in de wereld.

Lees ook  Ietje (79) 'wordt gek' nu de zaak over haar ver krachting wéér langer duurt

Het bleek een liefhebbende omgeving te zijn waar Storie allemaal behoefte aan had.

Binnen twee weken begonnen de pups hun ogen te openen. Het idee om 13 honden rond te hebben dwalen door het huis zou voor velen ontmoedigend zijn, maar Chris en Mariesa slaagden erin om te overleven.

Na een paar maanden hielp de organisatie Pubbles and More Animal Rescue bij het vinden van nieuwe huizen voor alle 12 van Storie’s pups.

En wat Storie betreft … nou, je zult de onderstaande video moeten bekijken om te zien wat er met de geweldige pitbull is gebeurd.

Deel dit hartverwarmende verhaal met je familie en vrienden op Facebook!

Politieagenten worden opgeroepen naar huis van 92-jarige – alarmerende ontdekking in de keuken doet 1 van hen meteen naar buiten lopen.

Bananencake zonder bloem, suiker of melk – maar met een onvergetelijke smaak