in

Zwangere moeder krijgt weeën op het moment dat Orkaan Irma ongenadig woedt. Dan verandert één telefoontje alles.

Toen Orkaan Irma haar weg zette richting Florida vroeg gouverneur Rick Scott de inwoners om te vluchten. “Dit kan je niet overleven”, zei hij. “Ik vraag iedereen die zich in de evacuatiezone bevindt om nu te vluchten … Je kunt je huis herbouwen. Je kunt je bezittingen terugkrijgen. Maar ik kan jullie levens niet teruggeven.”

Maar voor sommige mensen was evacuatie geen optie. Sommigen waren dokters en verpleegsters die zich beschikbaar moesten houden, anderen waren reddingswerkers die de storm zouden moeten trotseren. Deze vrouw had echter een ander probleem: ze was zwanger en stond op het punt om te bevallen.

Lees ook  ‘Christian Brückner zoekt de zwaksten als prooi en speelt voor God’

Terwijl ze zich in haar huis had opgesloten, begonnen haar weeën. Omdat er niemand in de buurt was om te helpen, belde ze naar de noodcentrale.

De stad had eindeloze telefoontjes gekregen om te helpen, maar door de forse wind konden ze uiteindelijk slechts drie personen hulp bieden. Ze zouden nooit op tijd bij haar geraken.

Omdat er niets anders opzat, verzamelden zich verplegers en een dokter rond de operator om de vrouw door de stappen van de bevalling te loodsen.

Lees ook  Russische powerlifter breekt beide knieën bij extreme oefening

“We konden er niet geraken. Dus kwam ook de placenta. We vertelden haar hoe ze die moest afbinden. Ze is nu stabiel”, zei brandweerman Eloy Garcia. “We contacteerden de medische assistent-dokter hier en overliepen alles.”

De vrouw knipte haar eigen navelstreng door en wikkelde de baby dan in een deken totdat de hulpverleners zouden arriveren. Gelukkig stellen zij en de baby het goed!

Deze vrouw heeft best een verhaal te vertellen als haar dochter wat ouder is. De naam van de baby? Nayiri Storm!

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Papa verkoopt z’n bedrijf om een pretpark van $51 miljoen te bouwen voor zijn dochter met autisme en andere kinderen met een beperking.

Als de bezoeker van de dierentuin ziet wat er in het apenverblijf gebeurt, springt hij meteen in het waterbekken. 1:11 geeft me KIPPENVEL!