in

Zwangere chihuahua wordt gered – nadat de 10e pup is geboren, kan haar pleegmoeder haar ogen niet geloven

Er zijn veel dieren die slecht worden behandeld, maar godzijdank zijn er ook veel goedhartige mensen die dierenliefhebbers zijn.

Een dergelijke organisatie die onze harige vrienden helpt die slecht zijn behandeld, is de Unleashed Pet Rescue and Adoption Organization.

De organisatie redde een zwangere chihuahua van een vreselijke situatie in Kansas terwijl ze op het punt stond te baren. En toen het tijd was om de pups te krijgen, kreeg haar pleegmoeder de grootste schok!

Dit is Josie Brown die deze dierenorganisatie helpt en een pleegmoeder van de zwangere hond is geworden.

Zodra Josie hoorde van de zwangere chihuahua, genaamd Laugh out Loud, haastte ze zich om te helpen. De toekomstige moeder paste zich goed aan aan haar nieuwe omgeving en pleegmoeder en voelde zich comfortabel genoeg om haar puppy’s te hebben!

Lees ook  ‘Iris Hond dook ook met cabaretier onder de lakens’.

Het was op National Puppy Day (zo passend) dat haar pups werden geboren en dat deed ze goed, omringd door warmte en liefde van haar nieuwe familie.

Maar na haar vijfde puppy zag Josie dat de kleine chihuahuamoeder nog steeds een ronde maag had. Ze maakte zich een beetje ongerust, omdat ze wist dat een chihuahua in haar maat maar ongeveer vijf puppy’s kan voeden.

“Toen we een stuk of acht hadden, waren we echt stomverbaasd,’” zei Danielle Reno van Unleashed Pet Rescue. “En toen kregen we een update dat we er al 10 hadden en we waren overdonderd.”

Lees ook  Nieuwe Europese wet: cosmetica moet binnenkort verplicht worden getest op dieren

Maar het stopte niet na 10, want er kwam er nog één uit om er 11 pups van te maken! Gelukkig waren ze allemaal gezond.

Uiteindelijk besefte Josie dat de trotse chihuahua-moeder van het gezin misschien wel een wereldrecord heeft gebroken voor het grootste chihuahua-nest ooit. Volgens de recordboeken had een chihuahua nog nooit 11 pups gehad! Het was een wonder.

Bekijk de video van LOL en haar pups hieronder en vergeet niet om dit prachtige verhaal met je vrienden te delen!

Politieagent belt elke dag hetzelfde nummer. Na 37 jaar hoort hij een stem over de radio en stort in.

Verbouwde Python in de Efteling is nog veel vetter gemaakt (VIDEO)