in

Zwaarlijvige vrouw wordt gemeen gepest omwille van gigantische borsten – valt 40 kg af door op dansmuziek te raven.

Een zwaarlijvige vrouw die zwaar gepest werd omwille van de omvang van haar borsten viel een verbluffende 40 kg en zeven cups af – door te raven. Amanda Bays (38) had tijdens haar jeugd een gezonde levensstijl, maar toen ze alleen ging wonen vlogen de kilootjes eraan. Ze begon elke dag fastfood te eten en kwam bij tot 96 kg – met 38HH borsten. Maar ze zegt dat haar leven gered werd toen ze Clubbersize ontdekte – raven met gloeisticks en discolichten op hardcore muziek – en ze viel 40 kg af.

Amanda uit Huntingdon in Engeland, die nu maat 32DD heeft, zei: “Naarmate ik dikker werd, werd ik meer gepest door familie en vrienden. Ik deed alsof het me niet deerde, maar het kwetste me wel degelijk.”

“Ze zouden me pesten omwille van mijn borsten en zeiden dingen als: ‘Oh, hier komen de borsten van Amanda – tien minuten voor ze hier is’, of ‘Met die borsten kan ze niet verdrinken.’”

Lees ook  Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.

“Maar dan ontdekte ik de Clubbersize en werd er verliefd op. Het hielp me om er zoveel gewicht af te dansen en mijn spieren werden sterker. Ik ben er dol op, het redde mijn leven.”

De moeder van drie zegt dat haar gewicht de pan begon uit te swingen nadat ze op 16-jarige leeftijd het huis verliet.

Ze zei: “Tijdens mijn jeugd had ik drie gezonde maaltijden per dag, met veel groenten en evenwichtige porties. Maar sinds ik het huis verliet was mijn dieet ronduit vreselijk. Ik zou de hele dag junkfood eten.”

Amanda’s partner, Robert, (44) heeft haar altijd gesteund, maar ook hij zag dat haar gewicht aan haar zelfvertrouwen begon te knagen. Maar uiteindelijk werd Amanda opnieuw zwanger van haar nu tweejarige zoon Logan, en ze besloot dat ze haar leven na de bevalling grondig moest veranderen.

Ze volgde elke week urenlang lessen in het gemeenschapscentrum – ondanks het feit dat ze geen fan is van ravemuziek.

Lees ook  Privébalkon op cruiseschip blijkt toch iets minder privé dan gedacht

Op amper negen maanden tijd, ging ze van maat 22 naar maat acht, ook met de hulp van een verandering in haar dieet.

Ze zei: “Ik voel me zoveel beter nu. Robert kon het eerder niet echt deren, hij hield altijd van me zoals ik ben, maar voor mijn zelfvertrouwen is het ongelofelijk. Ik heb zelfs een Facebookgroep opgericht voor mensen die hetzelfde willen proberen. Iedereen die ooit al eens wilde afvallen, weet dat het begon het moeilijkste is. Ik wil anderen gewoon helpen bij de uitdaging en aantonen dat het kan.”

“Een van de meest belonende dingen aan gezond en fit zijn, is dat ik zoveel meer vrijheid heb nu. Vooral wat kleding betreft. Vroeger haatte ik shoppen en verstopte me in truien, maar hou ik ervan om nieuwe kleren te kopen. Ik vind het nog altijd ongelofelijk dat ik maatje 10 of zelfs 8 kan kiezen, en dat het past.”

Wat vind jij van deze transformatie? Laat van je horen in de reacties!

Schokkende video: 6-jarige jongen gaat gewoon naar het toilet, dan doet lerares het ondenkbare.

Ella barstte in tranen uit toen ze zag wat een vreemdeling op haar schoot had achtergelaten terwijl ze sliep