in

Zusters smokkelden de hond van een stervende man het ziekenhuis binnen – geweldig!

Een paar weken geleden moest David King afscheid nemen van zijn geliefde hondje Lil Fee. David had al meerdere jaren kanker en de laatste tijd begon hij steeds zwakker te worden, schrijft Little Things.

Hij werd in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Missouri behandeld. Zijn vrouw bezocht hem dagelijks en liet David vaak foto’s zien van hun geliefde Yorkshireterriër. Toen één van de zusters het verhaal hoorde, vertelde ze dat ze de hond stiekem mee mocht nemen om David afscheid te laten nemen.

Lees ook  Sven werd als gevolg van kanker op 6-jarige leeftijd blind. Wat hij nu doet, kan niemand geloven.

Ellie, de kleindochter van David, legt uit:
“ Ze moedigde haar aan en hielpen haar om de hond meet naar binnen te krijgen. Ze verstopte de hond in een tas en brachten haar mee naar David ”

Ze vervolgt:

“ Mijn opa hield van zijn hond Lil Fee; het dier volgde hem overal waar hij naar toe ging. Hij nam haar ook overal mee naar toe. Al een aantal jaar is mijn opa in strijd met kanker, maar vorige week is de kanker uitgezaaid. Hij spendeerde een week in het ziekenhuis en mijn oma bracht hem foto’s van de hond. ”

Lees ook  Dokters zien tumor in de longen van de man. Wanneer ze hem opensnijden, kunnen ze hun ogen niet geloven.

Dit voorval is normaal gesproken verboden vanwege sanitaire redenen, maar dit keer werd er een uitzondering gemaakt door de zusters. Het afscheid was erg emotioneel.

We zijn erg blij dat de man nog afscheid heeft kunnen nemen van zijn hond. Als je de actie van de zusters goed vindt, deel dit artikel dan met je vrienden en familie op Facebook!

Hij kust zijn vrouwtje na een pijnlijke bevalling. Maar kijk als de camera uitzoomt

Psychologen geven aan: vroeg beginnen met de kerstversiering ophangen maakt je gelukkig