in

Zus van verongelukte voetballer Sala deelt hartverscheurende foto van hond die angstvallig op hem wacht:

De voetbalwereld werd in diepe rouw gedompeld nadat het nieuws bekend raakte dat het vliegtuigje van voetballer Emiliano Sala op 21 januari van de radar verdween.

De Argentijnse voetballer had net een mooie transfer versierd naar Cardiff City en was vanuit Frankrijk onderweg naar het Verenigd Koninkrijk.

Ondertussen is alle hoop om de voetballer levend terug te vinden verloren. Het wrak van het vliegtuigje werd in het Kanaal aangetroffen en onderwaterrobots toonden de aanwezigheid van minstens een lichaam.

Lees ook  Charlie werd achtergelaten om te sterven – maar dan komt zijn reddende engel ten tonele

Nu postte de zus van de verongelukte voetbalspeler een hartverscheurend verhaal op Facebook. Sala heeft namelijk een hond die nog altijd angstvallig op zijn baasje zit te wachten …

De foto van de hond die voor het raam zit te wachten, zegt meer dan duizend woorden. Romina Sala schreef: “Nala is ook op jou aan het wachten.”

Lees ook  Krenterige echtgenoot wil met zijn fortuin begraven worden. De slimme wraak van de weduwe is geniaal.

Daily Mirror weet dat Nala een van de redenen was waarom de voetballer eerst nog over en weer vloog vanuit Wales.

Sala wilde de verhuizing van zijn trouwe viervoeter immers nog voorbereiden. Dat Sala erg gehecht was aan zijn hond blijkt uit verschillende foto’s die hij op zijn Instagram postte.

Deel dit bericht als ook jij dit zo hartverscheurend vindt!

Baby werd geboren met een enorme afwijking – 4 jaar later herkent niemand haar nog terug..

Wat is er aan de hand met marianne thieme?