in

Zoon van de bruid stierf voor de bruiloft – toen ze zag wie er op de bruiloft aankwam barstte ze in tranen uit

Deze vrouw heeft hartverscheurende gebeurtenissen in haar leven moeten doorstaan, die moeilijk zijn om je je voor te stellen. Een ouder die zijn of haar kind verliest en zelf blijft leven zou niemand zijn ergste vijand toewensen.

Toen Becky Telly ging trouwen kun je je niet eens voorstellen hoeveel verdriet zij in haar hart had, omdat haar zoon er niet bij kon zijn.

In een Facebook-bericht werden foto’s van haar huwelijk gedeeld, en in een van de foto’s kun je zien dat er in plaats van haar zoon een stoel was gereserveerd met de tekst:

Ik ben in de hemel tijdens je bruiloft, dus wat kan ik doen? Ik kom naar beneden naar de aarde om dit moment met je door te brengen. Dus bewaar een stoel voor mij, gewoon een lege stoel. Je kunt me niet zien, maar ik zal er zijn.

Lees ook  Zender stond per ongeluk nog aan. Willem Alexander maakt Indiase man belachelijk

Maar haar toekomstige echtgenoot, Kelly, had een speciale verrassing voor zijn bruid voorbereid. Toen Becky’s zoon stierf schonk hij zijn organen en zijn hart aan een man die Jacob Kilby heet, en hierdoor is deze man vandaag de dag nog in leven.

Kelly had Jakob over laten vliegen voor de bruiloft, zodat Becky toch nog een klein deeltje van haar zoon bij haar zou hebben op haar speciale dag.

Lees ook  Ouderen in problemen door coronacrisis: Dick (69) noodgedwongen weer aan het werk

Zodra Becky zag wie het was kon ze haar ogen nauwelijks geloven en barstte ze in tranen van vreugde uit.

Kelly had het zo voorbereid dat ze naar het hart van haar zoon kon luisteren, en Jakob en Becky deelden een aantal ongelooflijk mooie momenten met elkaar.

Wat ongelooflijke verrassing, en wat een mooie bijeenkomst, waarbij een moeder de kans krijgt om haar zoon nog een laatste keer te zien, en ziet dat zijn organen ervoor hebben gezorgd dat een andere persoon door kan blijven leven.

Weet jij hoe jouw familie van orgaandonatie vindt? Deel dit stuk en praat met jouw naasten over wat jij ervan vindt.

Passagiers worden gevraagd liedje te zingen – man pakt intercom en hele gate kan niet stoppen met lachen!

De tiener loopt naar buiten in haar gala jurk – als oma hem ziet, schieten de tranen meteen in haar ogen