in

Zoektocht naar David: vrouw heeft naam getatoeëerd, zoekt nieuwe bijpassende man

Soms krijg je wel eens spijt na het zetten van een tatoeage, zo ook Lyne Nyachae Moraa. Ze had de naam van haar ex getatoeëerd, maar loopt dus nu rond met een naam van iemand waar ze een hekel aan heeft. Kijk, een normaal mens zou ‘t laten weg laseren, maar Lyne heeft andere plannen. Ze is opzoek naar een nieuwe David. Dan kan ze die naam mooi laten staan. Echt een 5000 IQ move.

De zoektocht loopt al sinds begin oktober. Volhardend is de vrouw zeker. Sommige Facebookvrienden zeggen namelijk al: “Ben je nog steeds op zoek naar David?” Tja, laseren kan altijd nog.

Lees ook  Het verkeerde slachtoffer: Aanrander in de lift buigt zich krom van de pijn.

Facebook
De zoektocht begon op Facebook. Daar plaatste ze het volgende bericht: “Inbox me if you’re David and you’re single. I don’t want to change my tattoo.” De post zelf ging niet viral, maar toch wist ze een groot bereik te creëren via de media. Dat wierp trouwens wel z’n vruchten af. De ene na de andere hopeloze romanticus kwam voorbij in haar inbox. Dat sommigen niet eens David heten, tja, dat is dan bijzaak. Ze deelde één van de posts al met haar volgers. Deze man was namelijk overtuigd dat hij een David was in hart en ziel. Een naam is natuurlijk voor een paar tientjes aangepast, tegenwoordig.

Lees ook  Goed nieuws voor Patty Brard! Ze heeft er enorm zin in!

Nieuwe vlam gevonden?
De laatste post van Lyne is een beetje mysterieus. Ze zegt daarin namelijk dat ze haar ‘Davide’ gaat onthullen. Heeft haar zoektocht dan toch vruchten afgeworpen? Niet getreurd hè, want als ze haar tattoo écht wil houden is er misschien altijd nog een back-up David of twintig nodig. Wie weet past in dat rijtje nog wel een knappe Hollandse vent. Maar hé, David, als je dit leest: als je wel een date met deze dame fixt, willen wij van FHM wel de sappige details. Dealtje?

11-jarige steelt schoolbus – politie start grote achtervolging +Video

Hoe is het nog met Sistine en Sophia, de bloedmooie dochters van actieheld Sylvester Stallone? (foto’s)