in

Zo ziet de gespierdste vrouw ter wereld er uit in een bikini

Strand-terroristjes opgelet. Volgende dame betast je niet zomaar zonder pijnlijke consequenties erbij.

De 29-jarige Russische powerlifster Natalia Kuznetsova startte 15 jaar geleden met het tillen van gewichten.

Ondertussen heeft ze flink wat wereldrecords op haar naam staan in de categorieën bankdrukken en deadlift, en staat ze in de media ook wel bekend als De Gespierdste Vrouw ter Wereld.

Een vijftal jaar geleden leek het erop dat ze voorgoed afscheid had genomen van het bodybuilding-wereldje.

Maar net als bij Kim Clijsters begon het weer te kriebelen. Die jeuk kan uiteraard ook afkomstig zijn van anabole steroïden, wie zal het zeggen.

Lees ook  Is dit de vader van Claire Meiland? Fans denken van wel

De sport heeft haar immers groot gemaakt en dat mag je gerust letterlijk nemen. Dat was ook de reden dat ze even de brui gaf aan bodybuilden, vanwege de aanhoudende kritiek op haar lichaam.

De anabolen deden haar meer op een man lijken dan een vrouw. “Daar kon ik echt niet meer tegen. Ik moest me bijna dagelijks verdedigen tegen iets waar ik honderd procent achter sta”, aldus Kuznetsova.

Maar nu staat ze er weer met een gewicht van negentig kilogram en breekt ze weer potten én pannen tijdens de wedstrijden.

Of ze daadwerkelijk weer pepmiddelen gebruikt, laat ze nog steeds in het midden. “Ik drink vooral veel eiwitshakes voor opbouw van mijn spiermassa.” Ja ja, en water is allesbehalve nat.

Lees ook  Soldaat ziet zijn dochtertje op FaceTime geboren worden nadat zijn vlucht is vertraagd

Hier zijn nog wat indrukwekkende cijfers van de vrouwelijke ‘Schwarzenegger’: met bankdrukken haalt Natalia makkelijk 170 kilo en met deadliften momenteel maximaal 240 kilo.

Een goed getraind, droog gespierd lichaam is niet voldoende voor de wedstrijd. Een mooie bruine tint waardoor alle definitie een stuk beter uitkomt maakt het plaatje af.

En dat doe je het beste op het strand uiteraard. Zou de Blankenbergse politie ook durven uitpakken tegen deze dagjestoerist?

Man heeft al 80 jaar haar niet gewassen of geknipt: “Als ik mijn haar knip, dan sterf ik”

Gigantische Aziatische wesp gevangen mogelijk zijn er nog meer!