in

Zó ziet de brutale rode krullenbol Annie er nu uit!

Ze heeft nog steeds die prachtige glimlach

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow! You’re always a day away… Hoewel de film jaren geleden uitkwam, in 1982 om precies te zijn, kunnen we nog steeds ieder lied uit de musical Annie uit volle borst meezingen. Aileen Quinn vertolkte het weesmeisje Annie in de gelijknamige musical en deed dit met verve. Benieuwd hoe het nu met de roodharige krullenbol gaat? Lees snel verder!

Lees ook  Wauw, zó zag de bloedmooie Carice van Houten er 18 jaar geleden uit

Wat had ze een dijk van een stem!

Acteercarrière

Na het succes van Annie acteerde ze nog wat hier en daar. Ook ging ze in de jaren die daarop volgde politieke wetenschappen studeren. In 2007 pakte ze de acteerdraad weer rustig op. Zo was de roodharige schone te zien in de komedie 30 en speelde ze in 2014 een gastrol in de serie The Comeback Kids.

Lees ook  Monique Westenberg onthult s*xfantasie met André Hazes

Zingen in vrije tijd

De nu 46-jarige Aileen is in haar vrije tijd nog steeds graag bezig met zingen en is de leadzangeres van de band Leapin’ Lizards. Ook geeft ze sinds 2008 theatercursussen aan Monmouth University in West Long Branch, New Jersey. Hoewel ze door de jaren heen -net als iedereen- is veranderd, heeft ze nog steeds die brede glimlach van toen.

Deel dit bericht met je familie en vrienden!

Franse kinderlokker niet vervolgd: 11-jarige meisje ‘stemde in’ met s*ks

56-jarige vrouw vermoordt de verkr*chter van haar dochter – en krijgt geen gevangenisstraf.