in

Zó zien de zonen van Mariska en Frans Bauer er nu uit.

Mariska en Frans Bauer waren op vakantie in China en de fans kunnen nu meegenieten van hun avonturen in het Aziatische land. In “Frans Bauer in China” deelt de zanger zijn ervaringen in China.

Het programma is een echt kijkcijferkanon want er zaten meteen al 1,4 miljoen kijkers voor de buis. Over de reis die zijn leven naar eigen zeggen verrijkte, zei hij: “Ik heb de Chinezen echt ontmaskerd.”

Lees ook  Amber(24) is geobsedeerd met tattoos en heeft haar borsten volledig bedekt met inkt, nu verwijdert ze trots haar bh

Een van de meest choquerende ervaring in China had hij in Beijing. Daar is in veel huizen geen toilet en maken de bewoners gebruik van sanitaire ruimtes op straat.

Ook met het voedsel in het Aziatische land had Bauer een beetje moeite. Hij zei: “Alles wat pootjes heeft eten ze. Maar varkenssnuitjes en tongetjes van de eend eet ik niet. Je moet daar echt zoeken naar wat je kent.”

Lees ook  Man (39) neergestoken en bestolen van auto die hij wilde verkopen

Mariska en Frans hebben samen vier zonen: Lucas, Frans, Jan en Christiaan. Hieronder zie je de kerstfoto van het gezin Bauer van dit jaar.

Deel dit bericht als ook jij nu al fan bent van Frans Bauer in China!

Zo gevaarlijk is lachgas! pas op!

De bilpartij van deze dame schijnt het lekkerst te zijn op heel deze aardkloot