in

Zo zag ze eruit voordat ze €50.000 aan operaties spendeerde. Op de 2e foto zie je hoe ze veranderd is… ONGELOOFLIJK!

Toen het beloftevol model Victoria Wild besliste dat ze er wilde uitzien als een levensechte pop gaf ze 50.000 euro aan plastische chirurgie uit om haar droom waar te maken. Wild is in de wolken met haar nieuwe look, maar velen zijn geschokt over wat ze met haar lichaam deed.

Tijdens de operatie kreeg Wild 1,5 kg borstimplantaten, achterwerk implantaten, permanente lip implantaten en heel veel botox.

Wild is trots dat ze er als een bimbo uitziet. Ze zou het zo nog eens doen:

Lees ook  Anna Nooshin mogelijk besmet met coronavirus

“Wie wil er nu niet als een bimbo behandeld worden?” zegt ze. “Het is zo een hotte look. Mensen staren me aan op straat en ik hou echt van de aandacht. Ik heb altijd van poppen gehouden en ze altijd HOT gevonden ook. Ze zijn zo knap en glanzend. Ik heb deze droom altijd al in mijn hoofd gehad.”

Wild betaalde de operaties met haar modellenwerk en ook haar vriend Simon droeg zijn steentje bij. Simon is tevreden over zijn investering en de nieuwe look van zijn vriendin:

Lees ook  Stel moet dochtertje nieuwe naam geven omdat ‘ie ‘niet vrouwelijk genoeg’ is

“Simon houdt van mijn nieuwe look” zegt Wild. “Ik ben een echte vamp nu. Mensen kijken naar me en de mannen zijn helemaal gek van me. Simon is zo trots op de aandacht die ik krijg. Ik krijg nu ook meer modellenwerk. Ik wil echt beroemd worden als levende vrij partij pop.”

Zo ziet ze er nu uit:

Wat vind jij? Ziet ze er nu beter uit? Of houd je toch meer van de natuurlijke look van ervoor? DEEL deze ophefmakende transformatie met iedereen die je kent!

Eigenaar sleepte hond kapot van verdriet asiel binnen terwijl hij smeekte om niet achtergelaten te worden.

Wolf benadert vrouw in het bos en gaat naast haar zitten. Maar kijk zijn volgende beweging!