in

Zo zag Love Islands Thijs er vroeger uit

Thijs Bouma weet ons als kijkers maar al te goed voor zich te winnen. De oud-profvoetballer heeft humor en valt goed op door zijn knappe kop en afgetraind lijf. De Love Island-ster deelt nu foto’s van vroeger en we herkennen hem bijna niet terug.

Jeugd
De realityster deelt niet alleen een jeugdfoto, ook vertelt hij ons wat meer over zijn jeugd in de caption.

“Ik ben opgegroeid in Hardenberg, samen met mijn ouders en twee oudere broers. Mijn ouders en oudste broer wonen er nog steeds. Mijn andere broer is verhuisd naar Canada. Toen ik tien jaar oud was, ben ik gescout voor FC Twente. Voor bijna zeven jaar lang, stond ik elke ochtend om kwart voor 6 op om naar de eerste training te gaan. Daarna moest ik nog naar school (atheneum). Na school had ik weer training en was ik steeds pas om acht uur ’s avonds thuis.”

Lees ook  Boeren verminken tegenwoordig koeien door er gaten in te boren om DEZE reden!

Leerzame tijd
Toch was het niet altijd even makkelijk voor Thijs. Zo maakt hij nog maar eens duidelijk dat profvoetballer worden, ook al heb je er talent voor, zeker niet altijd rozengeur en maneschijn is.

“Ze vergeten dat het heel veel tijd en moeite kost. Ik heb in die tijd geleerd dat je echt gedisciplineerd moet zijn om je doelen te behalen. Ik heb dat doel behaald door mezelf naar de Eredivisie op te werken. Ik ben daar nog steeds trots op. Helaas kan ik niet meer op dat niveau spelen door een blessure die ik drie jaar geleden opliep. Maar, ik ben nu ook heel tevreden met mijn leven. Ik haal eruit wat erin zit. Ik ben model en organiseer feesten in Amsterdam. Ik kan niet wachten wat de toekomst me zal brengen!”

Lees ook  Patty Brard klapt uit de school over André Hazes en Bridget Maasland

Bekijk de before & after foto’s van Thijs hieronder.

Tiener (17) raakt vingers kwijt door zwaar en illegaal vuurwerk

‘Horrormoeder’ sluit dochtertje (6) op in hondenkooi en geeft haar elektrische schokken