in

Zo verwijder je vieze geurtjes uit pas gewassen kleding

Met deze tips verwijder je vieze geurtjes uit je pas gewassen kleding
Ruikt jouw kleding ook niet altijd even fris na het wassen? Toch gek, het komt immers net uit de wasmachine. Er zijn verschillende oorzaken waarom je was niet helemaal goed schoon zou kunnen zijn geworden. Misschien heb je de was te lang -een hele nacht- in de machine laten liggen voor het ophangen, of je hebt je kleding opgevouwen voordat het helemaal droog was. Het kan ook zijn dat er een probleem is met je wasmachine. Hoe dan ook: je wilt natuurlijk niet dat je kleding nog stinkt na het wassen. Met deze tips laat je vieze geurtjes verdwijnen en ruiken je kledingstukken weer heerlijk fris!

Lees ook  Aanstaande vader biecht op: ‘Ik ben hier helemaal niet klaar voor’

Geurtjes in pas gewassen kleding zijn verleden tijd.

1. Azijn
Was de kleding opnieuw, maar voeg ditmaal een scheutje azijn toe aan het bakje voor wasverzachter. Azijn is een effectief huis-tuin-en-keuken-middeltje om geurtjes uit kleding te verwijderen. Bang dat je was juist gaat stinken door de azijn? Dat hoeft niet, het laat je kleding juist lekker fris ruiken! Doe je de witte was, voeg dan in plaats van azijn wat bleekmiddel toe.

Lees ook  Heb je na deze video nog steeds trek in Kipnuggets?

2. Laat kleding weken
Vul een emmer met water en voeg hieraan een klein kopje azijn toe (of bleek voor witte was). Laat de kleding in dit sopje weken en was de kleding vervolgens zoals normaal in de wasmachine. Je zult zien dat vieze geurtjes zijn verdwenen!

3. Buiten hangen
Was de kleding opnieuw in de wasmachine en hang alles buiten aan de lijn om te drogen. De zon elimineert eventuele sporen van schimmels en je kleding ruikt weer zo goed als nieuw! Deze tip is natuurlijk wel alleen bruikbaar op droge, zonnige dagen.

Zo veel insecten kruipen er in jouw kerstboom rond

Dit is waarom je je sleutels altijd in zilverpapier moet wikkelen