in

Zo herken je een extreme narcist

In ons leven hebben we te maken met alle soorten mensen. Soms hebben we het geluk om een ​​leven te hebben vol met prachtige, aardige mensen. Helaas is dit niet altijd het geval. Wanneer je te maken hebt met een extreme narcist, kan dit je leven volledig verpesten. De beste manier om met een narcist om te gaan, is om te leren hoe ze te herkennen en te vermijden.

Een extreme narcist is iemand die geen empathie heeft. Ze kunnen niet begrijpen hoe iemand anders zich voelt. Of je overstuur bent of blij, ze begrijpen je emoties niet. Ze zijn echt niet in staat van liefde, en ze voelen zich vaak superieur aan andere mensen. Een narcist kan doen alsof hij van iemand houdt, maar ze zijn niet in staat die emotie daadwerkelijk te voelen.

Wanneer iemand een extreme narcist is, vormen ze relaties op basis van hun persoonlijke behoeften.

Ze geven om wat je voor hen kunt doen en hoe je hen kunt helpen slagen.

Dit type persoon kan zich niet echt hechten aan iemand anders omdat andere mensen vervangbaar zijn. Ze kiezen hun vrienden en relaties op basis van wat ze nodig hebben. Als ze niet langer nodig hebben wat je te bieden hebt, gaan ze verder zonder er twee keer over na te denken.

Onder de oppervlakte is de narcist minder zelfverzekerd dan hij lijkt te zijn. Ze kunnen zich onzeker voelen of niet in staat hun doelen te bereiken. Wanneer iemand hen bekritiseert, zijn ze vaak gemakkelijk beledigd en overdreven gevoelig.

Ze zijn liever in de buurt van mensen die hen complimenteren en doen wat ze willen.

Een extreme narcist wil ook bewonderd worden. Ze haten het om uitgedaagd te worden. Als je de beslissing van een narcist in twijfel trekt, zullen deze waarschijnlijk boos worden en de controle verliezen. Het is nog erger wanneer de narcist al over macht beschikt.

Lees ook  Doktoren zeggen dat watermeloen DIT kan betekenen voor je bloeddruk. Ik geloof mijn ogen niet!

In een relatie zijn ze moeilijk in de omgang. Ze willen een echtgenoot die hun ego een boost geeft en ze er goed uit laat zien. Een narcist wil een echtgenoot die prachtig, rijk of goed verbonden is. Als je niet langer al deze dingen kunt zijn, is de narcist meer dan blij om verder te gaan.

Hierdoor stuiteren veel narcisten op van relatie naar relatie. Tenzij een narcist een echtgenoot kan vinden die hen zal verdragen, zal de relatie uiteindelijk eindigen.

Voor buitenstaanders lijkt de narcist charmant en charismatisch. Als je ze eenmaal leert kennen, leer je hoe ze echt zijn.

Als echtgenoot zie je uiteindelijk de donkere kant van de narcist. Ze kunnen je verbaal misbruiken of verwaarlozen omdat ze niet echt om iemand anders geven dan om zichzelf.

Over het algemeen zijn er twee soorten mensen die met een extreme narcist trouwen. Narcisten voelen zich aangetrokken tot mensenliefhebbers omdat ze hen kunnen uitbuiten om zich beter te voelen. Ze kunnen ook met een mede-narcist trouwen. Met een mede-narcist zijn ze in staat elkaar uit te buiten en het huwelijk tot een zakelijke transactie te maken. Beide mensen gebruiken het huwelijk om een ​​egoïstisch, egocentrisch doel te bereiken.

Ze kunnen deze gehechtheid vormen om een ​​betere levensstijl, hogere sociale status of verhoogde populariteit te bereiken. Met dit doel voor ogen zullen de twee narcisten hun middelen en inspanningen bundelen.

Een relatie tussen twee narcisten kan explosief en moeilijk zijn. Als een persoon meer is dan een narcist, zullen ze harder duwen voor hun eigen doelen.

Lees ook  Zo bescherm je jouw hond of kat tegen al dat knalvuurwerk

Zodra het paar verschillende doelen ontwikkelt, zullen hun ego’s en narcisme ervoor zorgen dat de relatie niet meer werkt. Als de narcisten boos op elkaar worden, ontstaat er een woede-gevulde, explosieve ruzie.

Wanneer een narcist met een people-pleaser trouwt, gebruiken ze hun echtgenoot om hun eigen behoeften te bereiken. De people pleaser wil bemind worden en zoekt bevestiging in zijn relatie.

Ze willen zich beter voelen over wie ze zijn door vriendelijk en liefdevol voor iemand anders te zijn. Vanwege deze kwaliteiten trekt de mensenliefhebber vaak een narcist aan.

Zodra een narcist een people-pleaser vindt om bij te zijn, zullen ze deze gebruiken totdat er een betere optie komt. Na verloop van tijd kan dit vermoeiend zijn voor de mensenliefhebber. In de meeste gevallen eindigt dit huwelijk nadat de narcist zijn echtgenoot heeft uitgebuit om aan zijn eigen wensen te voldoen.

Wanneer twee narcisten samenkomen, geeft niemand echt om de pijn of het lijden in de relatie. Beide partners veroorzaken de problemen in de relatie, dus niemand is echt een slachtoffer. Dit is niet waar als een vriendelijk, liefhebbend persoon bij een narcist is.

De normale echtgenoot raakt gewond, uitgebuit en misbruikt. Daarom is het uiterst belangrijk dat je vermijdt om met een narcist te gaan.

Als je partner de relatie domineert en niet in staat is tot empathie, moet je de relatie meteen beëindigen. Je wilt niet ongelukkig getrouwd zijn met een narcist.

Als je in de relatie blijft, zal de narcist geleidelijk alle schoonheid en geluk in je leven verwijderen.

Als je een ervaring hebt gehad met een extreme narcist, laat het ons dan weten!

Geredde hond met onbehandelbare tumor op haar gezicht toont de wereld haar unieke schoonheid

Nieuwe Europese wet: cosmetica moet binnenkort verplicht worden getest op dieren