in

Zo gaat het nu tussen Bridget en André

Bridget Maasland en André Hazes waren drie maanden lang het meest besproken showbizzstel van Nederland. Hebben ze na de breuk nog altijd leuk contact? André geeft antwoord.

In De 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelt de zanger alles over zijn turbulente liefdesleven. Nieuwslezer Hannelore Zwitserlood draait niet om de hete brij heen en vraagt André op de man af hoe het nu gaat tussen hem en de presentatrice. “Heb je nog contact met haar gehad? Want volgens mij had ze wel echt liefdesverdriet.”

“Dat geloof ik ook wel,” reageert André goudeerlijk. “Het laatste gesprek dat wij hebben gehad is dat we moesten stoppen.

Toen was het ook wel klaar, vind ik.” Dat zijn hernieuwde gevoelens voor Monique bij die breuk een rol speelden, sluit hij niet uit.

Lees ook  Politieagent redt bange mishandelde hond: doet alles om hem veilig te laten voelen

Wat ging er dan mis met Bridget? “Zo hetzelfde zijn, maar toch ook zo verschillen, dat je op een gegeven moment allebei wel denkt van: dit gaat niet werken. Dat kan heel leuk zijn, maar ook wel heel heftig,” zegt André.

Terug bij Monique
Het is alweer een tijdje koek en ei tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Zo vertelt hij in de Ochtendshow met Frank Dane van Radio 538 ook openhartig over hun huidige gezinssituatie.

Zo begint de zanger: “Als ik vreemd was gegaan, was ik nooit meer binnengekomen thuis. Maar we hebben gewoon heel veel gesproken en we hebben best wel begrip voor elkaar en de situatie.”

Ook geeft hij toe dat hij het niet zo handig heeft aangepakt: “En ik krijg nog steeds af en toe op mijn flikker, over wat er allemaal is gedaan, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest in die tijd.”

Lees ook  Deze moeder liet haar 15-jarige dochter een tatoeage plaatsen en nu legt ze uit waarom

Reactie op wc-filmpje met Monique
De zanger reageerde in dezelfde uitzending ook op het beruchte ‘wc-filmpje’ met Monique op Curaçao.

Zo wordt aan de zanger gevraagd of hij niet vreemd was gegaan met Monique, toen hij nog in een relatie met Bridget zat. “Nee, nee, nee, luister. Dit meen ik echt.

Ja, ik was in die toilet, maar mijn kind was erbij. Dus wij gingen met z’n drieën, Dré wilde plassen, hij ging met z’n moeder en ik ging gewoon mee. We hebben een beetje staan praten.”

Kijkers in shock na uitzending ‘Gestalkt’

Ook Fajah Lourens heeft corona virus