in ,

Zo enorm gespierd is ‘Oslo’ uit La Casa de Papel in het echt!

La Casa de Papel in het kort: Een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, organiseert samen met acht specialisten (vernoemd naar steden) de grootste overval in de Spaanse geschiedenis.

Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten.

Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Lees ook  Juultje Tieleman verbluft volgers met uitdagende billen-foto!

Het verhaal is vooral gericht op een van de overvallers, Tokio, omdat ze vechten met gijzelaars van binnenuit en de politie van buitenaf.

In het derde deel worden de overlevende overvallers gedwongen onder te duiken. Met behulp van nieuwe leden plannen en voeren ze een aanval uit op de Bank van Spanje. Maar we gaan het nu even hebben over Oslo.

Lees ook  Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet

Oslo uit La Casa de Papel
Dit personage wordt gespeeld door Roberto García. Zijn “echte” naam in de serie is Mirko Dragic. Hij en Helsinki waren de grote beren van de serie, maar wist je dat hij niet gewoon groot en dik was? Roberto is in het echt namelijk een gigantisch gespierde gast:

Doutzen Kroes is lekker luchtig gekleed met dit mooie lenteweer

Roxanne Kwant van RUMAG laat niets aan de verbeelding over!