in

Zlatan reageert geniaal op Bosnische look-a-like: ‘Mijn vader is wel in Bosnië geweest’

Bizar, de Bosnische basketballer Nihad Dedjovic lijkt als twee druppels water op de enige echte Zlatan Ibrahimovic.

De Bosniër speelt op professioneel niveau basketbal bij FC Bayern München en is al ontelbare keren vergeleken met de Zweedse superster.

Wanneer de basketballer tegenover een journalist ontkent dat hij familie is van de Zweed, reageert Zlatan geheel in eigen stijl.

De overeenkomsten zijn ook overduidelijk, de heren hebben allebei lang haar, een grote neus, zijn rond de twee meter lang en hebben precies dezelfde gezichtsbeharing.

Gecombineerd met hun Slavische afkomst zijn de twee topsporters dan ook bijna niet uit elkaar te houden. Zlatan is met zijn 38 jaar acht jaar ouder dan zijn look-a-like.

Lees ook  Man vindt 100 jaar oude bruidstaart van zijn grootouders in een doos samen met een briefje.

Zelfs de arrogantie van de twee komt aardig bij elkaar in de buurt, terwijl dat met het eigendunk van Zlatan haast onmogelijk lijkt.

Wanneer een verslaggever van FC Bayern München Basketbal de Bosniër vraagt of hij wel eens moe wordt van de vergelijkingen met Zlatan reageert hij op een manier die zijn dubbelganger Zlatan niet vreemd is: ‘Ik weet niet eens wie die gozer is’.

Als een journalist vervolgens in een ander interview aan Dedjovic vraagt of hij toevallig familie is van Zlatan ontkent de basketballer dit: ‘Nee, mijn vader is nog nooit in Zweden geweest’.

Lees ook  André pakt Bridget vol op d’r mond tijdens Vrienden van Amstel Live

Zlatan kreeg op zijn beurt weer lucht van het interview en reageerde op geheel eigenzinnige wijze: ‘Maar mijn vader is wel in Bosnië geweest!’

Of de twee daadwerkelijk familie zijn zullen we misschien nooit weten, maar de gelijkenissen zijn niet te ontkennen.

In de video hieronder zien we de Bosnische Dedovic de straat op gaan en ondanks zijn eigen profcarrière als basketballer, wordt de Bosniër overal herkend als Zlatan.

Voor slechts 100 euro bouwt hij een toffe bar van pallets in de tuin!

Intieme foto opgedoken van Katja Schuurman en André Hazes