in

Zipper werd gedumpt voor z’n lach – nu willen dierenvrienden haar helpen voor een nieuwe thuis

Zipper de hond is een lieve, gelukkige en trouwe hond. Ze is net zoals elke andere hond, maar er is een iets dat een beetje anders is dan de anderen, haar mond.

Zipper heeft erg unieke tanden die haar een ietwat ‘verschillende’ lach geven.

Tot onze grote droefheid zijn er echter mensen die haar lelijk vinden, en zo belandde Zipper op straat.

De 8-jarige werd alleen gevonden op straat. Ze werd gered door de Huntsville Dierenbescherming, die onmiddellijk opmerkte dat ze speciaal was.

Haar kaak en tanden waren misvormd, wat haar een unieke look gaf. Dat is waarom ze op strand belandde. Misschien vonden haar vorige eigenaars haar niet mooi.

Lees ook  Dokters dachten dat het blauwe plekken waren: maar al snel beseften ze hun fout

De medewerkers van de Huntsville dierenbescherming konden al snel bevestigen dat Zipper in een goeie gezondheid verkeerde, en dat haar tanden geen effect hadden op haar levenskwaliteit, meldt The Dodo.

Ze kan normaal eten, en houdt van lekkernijen.

Niemand weet wat er gebeurd was met haar dat ze zo’n bijzonder uiterlijk had. Ze had een grote onderbeet en haar tanden zaten door elkaar. Medewerkers van de dienst hadden nog nooit een hond gezien zoals haar.

Zipper bleek lange tijd op de straten geleefd te hebben. Ze is ook al bevallen geweest van vele pups, allemaal op straat, zonder iemand die naar haar omkeek.

Lees ook  Monica Geuze showt nieuwe vriend voor het eerst in vlog

Het is erg waarschijnlijk dat ze een vorige eigenaar had, die haar achtergelaten had. Jammer genoeg gebeurt het al te vaak dat baasjes hun huisdieren dumpen wanneer ze ze beu zijn.

Maar nu is Zipper eindelijk veilig. Ze verblijft in een dierenasiel tot ze een nieuwe, liefdevolle thuis gevonden heeft. Gezien haar bijzondere karaktertrek zal het niet lang duren tegen ze een lieve eigenaar vindt!

Veel geluk, kleine Zipper!

Alle honden verdienen een warme thuis. Deel dit artikel als je akkoord bent!

Dode koala vastgenageld teruggevonden aan houten paal: “Ik moest bijna kotsen”

Hond bevalt van pups: dan kijkt eigenaar dichter en ze lijken wel op kleine koeien