in

ZIEN: Michael van der Plas opnieuw onder het mes

Michael van der Plas heeft alweer aan zich laten sleutelen. De realityster laat namelijk al voor de derde keer nieuwe haren transplanteren.

”Hij is inderdaad nu bezig (as we speak) met zijn derde haartransplantatie,” laat een woordvoerder van Michael aan Shownieuws weten. ”Deze keer is hij van plan om de adviezen van de behandelend arts niet in de wind te slaan. Dit deed hij namelijk eerder wel, waardoor het eindresultaat toen niet zo best uitpakte.”

  Gordon deelt voor en na-foto's na voltooien afkicktraject

Michael van der Plas liet onlangs ook al nieuwe ‘haren’ plaatsen, maar op een andere manier dan je denkt! Volgens de officiële site van de kliniek die Michael destijds behandelde: ”Micro hair pigmentation – micro haar pigmentatie – een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar en haarverlies. Door het plaatsen van natuurlijke niet permanente pigmenten wordt de huid minder zichtbaar en wordt het effect van een natuurlijke, vollere haardos gecreëerd bij zowel mannen als vrouwen. (…) Haar pigmentatie ofwel stoppel tattoo, is geen chirurgische ingreep, noch wordt er gebruik gemaakt van tatoeage.”

  Man verliest trouwe maatjes in twee weken tijd – dochter heeft een speciaal cadeau voor zijn verjaardag

Michael is sowieso niet vies van een bezoekje aan de plastisch chirurg. Zo liet hij vorig jaar nog zijn hangende oogleden onder handen nemen…

Dikke BMW gestript voor autozaak Enter: ‘Ze hebben ‘m helemaal kaalgeplukt’

Hoe 15 beroemdheden zijn veranderd sinds ze hun carrière zijn begonnen