in

ZIEN: Dit is het knappe broertje van Frenkie de Jong

Frenkie de Jong doet het als Nederlandse profvoetballer in Barcelona ontzettend goed. Hij is helemaal gelukkig met zijn vriendin Mikky Kiemeney en scoorde dit najaar zijn eerste goal voor zijn nieuwe club. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat hij een broertje heeft, en die mag er best wezen!

Zijn broertje heet Youri de Jong en speelt net als zijn broer voetbal. Op Instagram deelt hij regelmatig kiekjes van zichzelf in actie, maar ook leuke selfies of familiefoto’s.

Franse buschauffeur die hersendood werd geslagen na discussie over mondmasker, is gestorven

Frenkie de Jong
Nu dat Frenkie niet meer in Nederland woonachtig is, wordt zijn luxe woontoren in Amsterdam een stuk minder vaak bezocht. Eerder werd er zelfs nog door drie mannen ingebroken. De inbrekers werden verdacht van diefstal van de sleutel van het appartementencomplex, het pogen tot inbraak.

De 31-jarige verdachte werd ook nog verdacht van vernieling. De rechter zag voldoende bewijs voor verdenking van diefstal voor de sleutel en vernieling van een deur van een woning, maar acht de poging tot inbraak niet bewezen. De rechtbank veroordeelde daarom de 23 en 24-jarigen voor een gevangenisstraf van vier maanden en de 31-jarige van vijf maanden.

Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

‘Vrouw uit Uden op straat neergestoken door 17-jarige zoon’

Laura Ponticorvo heeft wraak op verspreider van foto’s en video’s!