in

ZIEN: Dit is de oudste zoon van Michael van der Plas!

Weinig mensen weten dit, maar Michael van der Plas heeft drie kinderen! De realityster heeft met Samantha de Jong natuurlijk Angelina en Milano, maar uit een eerdere relatie heeft hij al een andere zoon…

Mickey is alweer 13 jaar oud en is maar sporadisch te zien op de social media van zijn vader. Op zijn verjaardag plaatste Michael nog een openhartig bericht met leuke foto’s van de jongen. ”De kleine jongens worden groot. Vandaag mijn oudste zoon 13 jaar, wat gaat de tijd snel, gefeliciteerd pik. We gaan er een leuke dag van maken,” schreef papa Michael bij de foto.

Lees ook  Tijdens sneeuwstorm wordt een geweldige oplossing gevonden voor zwerfhondjes

Het jaar ervoor plaatste Michael ook een foto met zijn zoon, toen Mickey hem kwam opzoeken in het feestcafé in Spanje. ”Met mijn oudste zoon,” schreef Michael bij de foto. ”Hij was kort geleden op bezoek bij me, super tijd gehad, ook laten zien waar papa werkt en hoe dat allemaal zo’n beetje gaat in ons feestcafé. Hij heb overal interesse in dat is leuk om te zien.”

Lees ook  Video toont wat dierenarts met haar dieren doet wanneer er niemand kijkt.

Samen met zijn ex Samantha heeft Michael al twee kinderen. Met haar kreeg hij dochtertje Angelina en zoontje Milano. Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd vorig jaar door de kinderrechter besloten dat haar dochter Angelina (6) en zoon Milano (4) voorlopig door hun vader Michael en zijn familie wordt ondergebracht.

Zien: zo zag je Gaby Blaaser nog nooit

48-jarige moeder stak als een gek in op haar zoontje (10) Den Haag