in

Zien: De ongelofelijke transformatie van meneer Spaghetti!

Je herkent de Belgische zanger en acteur Koen Crucke, beter bekend als Alberto Vermicilli of meneer Spaghetti, niet meer terug. De zanger viel eerder veertig kilo af en ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen.

We kennen Koen natuurlijk allemaal als de gezette kapper uit de uitermate populaire Vlaamse televisieserie Samson en Gert.

Maar drie jaar geleden onderging hij een gigantische metamorfose. Hij woog 113 kilo en viel veertig kilo af. Inmiddels is hij stabiel en tot op de dag van vandaag haast onherkenbaar.

Lees ook  Invasie van ratten en muizen: 'Ze dringen je huis binnen en vreten zelfs je dekbed aan'

“Ik ben nog strenger geweest dan vijftien jaar geleden, toen ik het boek 33 kilo later schreef”, vertelde Crucke eerder tegen het Belgische Nieuwsblad.

“Maar de methode was wel hetzelfde: gezond eten, geen zoetigheden, kleine porties, en alcohol vermijden. Toen dronk ik wel nog elke avond een paar kleine glaasjes champagne.

Lees ook  Toen hij de hond aan het uitlaten was, zag hij een kat in nood en greep meteen in

Nu heb ik alcohol volledig gebannen. Ik begin elke dag met een goed ontbijt, en eet in totaal zes kleine maaltijden per dag.”

“Het zal vooral de uitdaging zijn om nu opnieuw het evenwicht te vinden”, vertelde hij destijds. Dat lijkt aardig gelukt, want we herkennen meneer Spaghetti tegenwoordig nog maar nauwelijks.

Helemaal als hij in zijn jurk kruipt omdat hij een van de hoofdrollen heeft in de musical La Cage Aux Folles

Monique steekt André hart onder de riem

Onderzoek laat weten dat vrouwen stiekem de verwarming hoger zetten