in

Zielige hond was zo bang bij het asiel dat hij niet kon stoppen met trillen

Het verhaal van Neno de hond begint erg zielig. De viervoeter werd achtergelaten bij het asiel door zijn baasjes die niet meer voor hem konden (of wilden) zorgen.

De stress en pijn van Neno was erg zichtbaar, zoals je in de onderstaande video kan zien. De arme hond kon niet stoppen met trillen. De hond vond het eng en stressvol in het asiel en was er totaal niet op zijn gemak.

Paige King, een van de medewerkers van het asiel plaatste zo snel mogelijk de bovenstaande video op Facebook in de hoop dat de hond snel geadopteerd zou worden. In het asiel had de hond het echt niet naar zijn zin.

Gelukkig was er snel interesse in de viervoeter. De video werd een kwart miljoen keer bekeken en één van die kijkers was Laura Rodgers.

Lees ook  De hond zijn reactie wanneer hij hoort dat hij geen kanker heeft is erg bijzonder

“Toen ik de video zag moest ik huilen, ik kon het niet uit mijn hoofd zetten. De video heeft me echt bewogen.” vertelde de vrouw aan The Dodo.

De volgende dag twijfelde Laura niet om een uur lang te rijden om Neno te adopteren. Neno zag er vermoeid en slecht uit, maar hij stopte in ieder geval met trillen van angst toen hij werd geadopteerd.

Ze nam de hond mee naar de dierenarts. Daar kwam boven water dat de hond last had van bloedarmoede, een trage schildklier en dat hij hartwormen had. De bloedarmoede werd waarschijnlijk veroorzaakt door de vele teken die de hond had.

Lees ook  Dove vrouw kan opnieuw horen. Maar schoonmoeder heeft geen idee dat Ellen de waarheid kent over haar daden.

Sindsdien is de hond behandelingen ondergaan en is hij weer gezond. De hond heeft het naar zijn zin bij zijn liefkozende nieuwe baasje. De hond heeft zelfs nieuwe viervoetige maatjes bij zijn nieuwe thuis. Ook is de hond vrienden geworden met de eenden van Laura.

De hond heeft zelfs zijn eigen Facebook pagina gekregen, waar allerlei foto’s van hem worden geplaatst. De pagina heet Neno – The Former Shelter Dog.

Laura hoopt dat de pagina andere mensen inspireert om honden te adopteren uit het asiel. Elke hond verdient een liefdevol thuis en Laura is echt een heldin. Deel dit verhaal als je het daar mee eens bent.

Geliefde Rottweiler verdwijnt spoorloos – en dan krijgt hij een telefoontje van de dierenarts

38-jarige vrouw mag van geluk spreken dat ze nog leeft nadat dokters tumor van 60 kg uit haar buik verwijderen.