in

Ziekenhuis geeft 9-jarige jongen met terminale kanker vervroegde Kerstmis voor hij zou sterven.

Jacob Thompson kreeg de diagnose van kanker toen hij amper vijf jaar oud was. Nu hij negen jaar is, adviseren de dokters zijn familie om de komende dagen zoveel tijd als mogelijk met hem door te brengen.

De officiële diagnose luidde risicovolle stadium 4 neuroblastoom. Dit is de vaakst voorkomende kanker bij kinderen en de voornaamste doodsoorzaak bij jeugdige kankerpatiënten.

Onlangs zaaide de kanker uit naar verschillende delen van zijn hoofd. Hij moest in het ziekenhuis opgenomen worden, waar hij voor onbepaalde tijd zal verblijven.

Constant pijn

Sinds hij op 11 oktober in het ziekenhuis werd opgenomen, zaaide de kanker uit naar verschillende delen van zijn lichaam waaronder zijn heup. Hij heeft constant pijn waardoor hij nog moeilijk kan wandelen en bewegen.

Kerstmis

De favoriete feestdag van Jacob is Kerstmis. Helaas verwachten de dokters niet dat hij dat zal halen.

Lees ook  Drugspand in Hengelo was 'jackpot' voor de politie

Om ervoor te zorgen dat Jacob het bezoek van de Kerstman niet moet missen, besloot zijn familie om dit jaar vervroegd te vieren. Het ziekenhuis en zijn familie doen er alles aan om een geslaagde Kerstmis te organiseren. Ze versierden zijn kamer en huurden een Kerstman in om hem met een bezoekje te vereren.

Dit jaar mag Jacob een heleboel kaartjes en cadeautjes verwachten. Zijn verhaal deed de ronde en raakte het hart van duizenden mensen.

“Jacob is een typische negenjarige jongen. Jacob houdt van MineCraft, Lego, Trolls, Star Wars, zwemmen en van zijn favoriete liedjes zingen”, vertelde Jacob’s stiefmoeder, Tara Artinya. “Hij is een fotograaf, regisseur, leraar, zanger/songwriter, gamer en komiek.”

“Oranje is zijn lievelingskleur. 32 is zijn favoriete getal en pinguïns zijn zijn dierengeest. Jacob gaat nergens naartoe zonder zijn entourage van Pinguïn, Baby Pinguïn en zijn oranje dekentje”, vervolgde ze.

Lees ook  Meisje moet benen amputeren door hersenvliesontsteking, nadat dokters haar naar huis sturen met ‘buikpijn’

“Hij houdt van kaartjes van alle mensen”, zei de vader van Jacob, Roger Guay.

Naarmate zijn verhaal zich verspreidt, stromen er meer en meer kaartjes binnen.

De familie had echter nooit verwacht dat het regelen van een begrafenis zoveel geld zou kosten. Daarom riepen ze een GoFundMe pagina in het leven om te helpen om deze kosten te betalen.

Als je wil bijdragen aan zijn laatste Kerstmis kan je naar het volgende adres een kaartje sturen:

Jacob Thompson

C/O Maine Medical Center

22 Bramhall Street

Portland, ME 04102

UNITED STATES

DEEL het verhaal van Jacob met iedereen die je kent om hem een geweldige Kerstmis te bezorgen!

9-jarig jongetje geeft politieagent een geheim briefje. Als de agent het leest, veert hij meteen recht uit z’n stoel.

Moeder voelt zich onzichtbaar voor huwelijk van dochter, ondergaat dan een transformatie die iedereen met verstomming slaat