in

Zieke tiener redt het niet om naar het eindexamenfeest te gaan – vrienden verrassen hem met een feest in zijn ziekenhuiskamer

Het eindexamenfeest is waarschijnlijk het meest spannende feest op de middelbare school.

Veel middelbare scholieren zijn in de aanloop naar het eindexamenfeest gestrest en gespannen over zaken zoals de perfecte jurk en de geschikte date, maar Blake Mounts, had veel grotere zorgen aan zijn hoofd.

Volgens BuzzFeed werd bij Blake onlangs acute myeloïde leukemie vastgesteld.

Omdat hij onder behandeling stond, was Blake, die slechts 17 jaar oud is, niet in staat om aanwezig te zijn op het eindexamenfeest.

Ik ben er vrij zeker van dat het niet kunnen bijwonen van zo’n leuk evenement, om wat voor reden dan ook, flink balen is, maar ik durf te wedden dat het voor Blake in het bijzonder aangrijpend was.

Gelukkig had Blake ongelooflijke mensen in zijn leven die ervoor wilden zorgen dat hij zich niet buitengesloten zou voelen.

Blake’s vrienden en zus organiseerden namelijk zijn eigen privé-eindexamenfeest in het ziekenhuis!

Lees ook  Aanslag op verkeerde gezin in Urk met zwaar explosief

Lees verder om meer te weten te komen over dit fantastische feest.

Op 17-jarige leeftijd werd bij Blake Mounts uit Ohio, acute myeloïde leukemie vastgesteld, meldt BuzzFeed. Vanwege zijn behandelingen, kon Blake, een laatstejaarsstudent van de middelbare school, het eindexamenfeest niet bijwonen.

Blake’s goede vriendin, Kaitlin, had hem naar het eindexamenfeest willen vragen, maar realiseerde zich al gauw dat dit niet mogelijk zou zijn. Op dat moment bedacht zijn zus, Taylor, een briljant idee: zij en Kaitlin wilden het eindexamenfeest naar Blake in het ziekenhuis brengen.

Volgens BuzzFeed, gingen Taylor, Kaitlin, en een aantal goede vrienden van Blake, tip top gekleed naar het ziekenhuis.

Toen ze daar aankwamen, vroeg Kaitlin Blake als date voor het feest – en hij zei ja!

De tieners hadden een compleet eindexamenfeest voor Blake georganiseerd, inclusief decoratie. Ze brachten zelfs een mooi pak mee voor Blake.

Lees ook  Astrid Holleeder vreest voor Miljuschka's leven

Blake vertelde aan BuzzFeed dat het feest een welkome en weldoordachte verassing was. “Ik zit gevangen in deze kamer. Het was fijn om normale kleding te dragen en met al mijn vrienden in één ruimte te zijn.” Het feest duurde ongeveer 3 uur.

Het komt waarschijnlijk niet als verassing dat duizenden mensen zijn geraakt door Blake’s strijd en het doordachte idee van zijn vrienden. Het lijkt erop dat iedereen een geweldige avond had, en dat is precies wat Blake verdient in deze moeilijke tijd.

Blake’s vrienden hebben een fonds opgezet om hem te helpen bij zijn behandelingen. Wil je ook meehelpen? Dan kun je hier een bedrag doneren. Zijn familie verkoopt bovendien T-shirts om hem te ondersteunen. Je kunt er hier één bestellen.

DEEL dit hartverwarmende verhaal op Facebook!

Het verhaal van de dakloze Johnny laat zien waarom iedereen een veilig thuis verdient

De vriendschap tussen deze twee honden weet mensen wereldwijd diep te ontroeren