in

Zieke bejaarde ziet zijn oude laken op een veiling – beseft het ondenkbare en grijpt naar de telefoon

Lauren, beter bekend als LT, had geen makkelijk leven. Na een ernstig auto-ongeval verloor hij de kracht in beide benen. En gedurende vele jaren moet hij overleven met een uitkering van minder dan 800 euro per maand.

Het bleek dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

Maar toen LT op een dag naar de televisie aan het kijken was, nam alles een drastische wending.

Toen LK aan het zappen was, kwam hij op een kanaal terecht over antiek, waarin oude voorwerpen wel of niet veel geld waard zijn.

In deze aflevering bestudeerde een expert een laken waar een man mee sliep. De man had het geërfd van zijn grootvader en vermoedde da het behoorde tot de Navajo indianen.

Het bleek dat het laken inderdaad een authentiek laken was van de oude Indianenstam Navajo, zelfs een van de eerste lakens die ooit gemaakt werden. Zijn waarde? Tussen de 350.000 en 500.000 dollar!

Lees ook  Masturberende man springt in doornstruiken op de vlucht voor de politie

LT zat met open mond te kijken vanuit zijn zetel. Hij besefte dat hij een wel heel erg gelijkaardig exemplaar heeft liggen.

Kon het hetzelfde zijn? En hoeveel zou het waard zijn?

Aangezien LT financieel aan de grond zat, kon het alles veranderen. Dus nam hij zijn laken uit de kast en deed hij wat onderzoek en belde een professionele antiekexpert op.

LT werd al snel uitgenodigd om zijn laken te tonen op een veiling van de John Moran Antiek & Fijne Kunsten Veilingen in Californië.

“Ik viel bijna achterover,” zegt organisator Jeff Moran. “Als dit is wat we denken dat het is, is het inderdaad een ongelofelijk Navajo-exemplaar. Mijn haar op mijn rug kwam recht te staan.”

Het bleek dat LT een erg bijzonder exemplaar in zijn bezit had.

Lees ook  Wespennest valt over vrouw in eigen huis - vrouw overleden

Het was hoogstwaarschijnlijk van een hooggeplaatst en rijk opperhoofd tussen 1840 en 1850, en was slechts een van de 50 exemplaren in de wereld!

De waarde werd geschat op 50.000 dollar, maar dat was een bescheiden sommetje vergeleken met de prijs waarmee LT het zou verkopen…

In juni 2012 vond de veiling eindelijk plaats en het laken bleek uiteindelijk 1.5 miljoen dollar waard en vond zelfs een koper.

LT had zo lang aan de grond gezeten en nu gebeurde plots een mirakel. Niemand verdient het meer als hem!

Bekijk de video hieronder om meer te weten over het verhaal van LT:

Als iemand een mirakel verdient, is het LT wel!

Voel je vrij om dit prachtige verhaal te delen, en beur zo iemand zijn dag op!

Ongelofelijk verhaal van “skelethond” Billy raakt me recht in m’n hart

Politieagent ziet baby in een kokend hete auto – slaat raam in maar realiseert dan zijn grote fout