in

Zes kenmerken die mannen niet kunnen weerstaan bij vrouwen

Wat een stel lompe dieren zijn we af en toe toch, dat onze hormonen al op tilt slaan bij het zien van vrouwelijke rondingen, haren of een bepaalde kleur die ze dragen.

Het zijn fysieke kenmerken die mannen associëren met een goede gezondheid en vitaliteit en deze zorgen er dus voor dat we onbewust, of heel erg bewust, opgewonden raken. De wetenschap stelt dat dit een aantal specifieke kenmerken zijn:

Bredere heupen dan taille
Een ratio van 7:10 vinden wij mannen prachtig, blijkbaar. Wij mannen houden van een smalle taille en goede, ronde billen.

Lees ook  Twee speelse honden laten vader de kerstboom niet weggooien in hilarische video

We relateren dit lichaamsdeel aan bevalling en denken dat brede heupen goed zijn in het leveren van een kind.

Een hoge stem
Een hoge stem relateren we een jeugdigheid en het jonge, vrouwelijke lichaam (no pedo). Iets wat wij mannen ook aantrekkelijk vinden.

Gezond haar
Glanzend, vol, lang haar. Ja, daar worden we blij van. Dit is tevens een teken van gezondheid en vitaliteit. Prachtige haren waar we onze handen in kwijt kunnen. Yes! Vrouwen vinden dat ook fijn.

Lees ook  Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

Een lach
Mensen die lachen zijn vaak aantrekkelijker. Maar hoe witter de tanden, hoe beter. Bleken die handel.

Weinig make-up
Mannen vallen op naturel. Vrouwen die zichzelf helemaal vol plamuren met ieder middel dat ze tegenkomen in de kruidvat, kunnen hun geld beter spenderen aan Jägermeister.

Rood
Er is dus een reden dat rood wordt geassocieerd met lust. Rood vinden we aantrekkelijk. Dit is een fenomeen dat bij andere dieren ook wordt gevonden.

P*rnoster Jeremy hangt een celstraf van maximaal 250 jaar boven het hoofd

Stel is gedwongen om baby aan ziekenhuis te ‘verkopen’ omdat ze de rekening niet kunnen betalen