in

Zes heftige weken voor Nicolette Kluijver: mogelijk opnieuw longkanker

Tijdens haar jaarlijks controle vertelde Nicolette’s longarts dat er afwijkingen in haar longen waren gevonden.

Ruim twee jaar geleden kreeg Nicolette Kluiver de diagnose longkanker. Ze genas, maar bleef bang dat de ernstige ziekte terug zou komen.

De afgelopen weken leek haar nachtmerrie even werkelijkheid te worden. Tijdens haar jaarlijkse controle zag haar longarts opnieuw afwijkingen in haar longen zitten.

Grote schrik
“Ik heb zes hele heftige en verdrietige weken achter de rug”, schreef Nicolette gisteren op haar Instagram.

De presentatrice won een paar jaar geleden de strijd van longkanker en moet jaarlijks op controle om te checken hoe haar longen eruitzien.

Lees ook  Man wil live op Facebook laten zien hoe hij een konijn vilt

Tijdens deze controle werd echter iets opgepikt. “Mijn fantastische longarts kwam erachter dat er in beide longen afwijkingen zitten. Bad news!! De schrik was zo groot!”

CT scan
Zes weken lang zat Nicolette daarna in spanning. Pas na die tijd kon er opnieuw een CT scan gemaakt worden om uit te sluiten of het ging om een infectie of in het slechtste geval kanker.

De presentatrice schrijft dat het zes loodzware weken waren, maar gelukkig kwam er goed nieuws. “Afgelopen maandag hoorde ik dat de vlekken zijn verdwenen. Wat een verlossing. Het ging dus om een infectie!”

Lees ook  Zijn vrouw had een miskraam. 7 maanden later kijkt hij naar beneden en ziet DIT op de vloer van de slaapkamer liggen.

Olifantjes helpen
Nicolette is ontzettend blij dat het om een infectie ging en wil haar steentje bijdragen aan een betere wereld. “Ik wilde tijdens deze lange tijd wachten iets moois opzetten!

Om mijn dankbaarheid voor het leven te tonen, om echt iets te betekenen in dit leven! Ik wil je graag voorstellen aan mijn 35 adoptie-babyolifantjes.

Ik ben adoptiemoeder geworden en ga mijn weesolifanten bezoeken op Sri Lanka”, schrijft ze op haar Instagram. Opeens wordt dan ook duidelijk waarom ze foto’s van olifantjes bij haar heftige nieuws deelde.

Kind (13) ernstig gewond door explosie vuurwerk in Lelystad

Lach jij de hele dag met je collega’s? Dan werk je veel harder en ben minder gestrest!