in

Zeer gewelddadige overval op bejaard echtpaar

Spijkenisse – De politie onderzoekt een zeer gewelddadige overval op een ouder echtpaar in Spijkenisse.

Maandagavond 11 februari overvielen twee mannen het echtpaar van 75 en 80 jaar in hun woning aan de Klaproosstraat. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie en getuigen.

Rond 21.10 uur werd het echtpaar in hun woning overvallen. Het duo drong de woning binnen en bedreigde de man en zijn vrouw met veel geweld.

  Man koopt eten voor dakloze man bij McDonalds – dan komt de politie en schopt ze allebei eruit

Zij raakte daarbij lichtgewond. De woning werd vervolgens door de twee daders doorzocht. Zij namen zij enkele telefoons en sieraden mee.

Hierna verlieten beiden de woning en lieten daarbij het echtpaar ontredderd achter. Politieagenten die ter plaatse kwamen, starten direct met het opsporingsonderzoek.

Specialisten van de forensische opsporing stelden sporen veilig. In de omgeving werd met meerdere voertuigen uitgekeken naar twee daders. Helaas konden zij op dat moment niet meer achterhaald worden.

Signalement verdachten
Van de twee verdachten is het volgende signalement bekend. Twee mannen, vermoedelijk Noord- Afrikaanse afkomst. Beiden waren in het zwart gekleed. De ene man was circa 1.75 mtr lang, de ander was iets langer. Niet bekend is hoe beide verdachten weg zijn gegaan.

  Nieuw onderzoek toont aan: Bier beschermt tegen hartproblemen, een slecht geheugen en diabetes

Heeft u informatie?
Heeft u informatie over de overval? Heeft wellicht voorafgaande aan de overval iets vreemds gezien dat wellicht in verband kan worden gebracht met de zaak? Bel dan direct via met de politie via 0900-8844.

Hilarische hond ‘Nuts’ heeft een prachtige volgroeide baard – mannen zijn hier jaloers op!

Oud-voetballer en materiaalman Carlo de Leeuw van Feyenoord overleden