in

Ze zorgde 20 jaar voor haar zieke echtgenoot – als hij sterft, belt zoon en geeft haar een geweldige verrassing

Carla Brooks is een toegewijde vrouw die 20 jaar voor haar echtgenoot Karl zorgde nadat hij een hartaanval had gehad.

Toen hij afgelopen jaar overleed, voelde het voor Carla alsof haar leven geen doel meer had. En toen kreeg haar zoon, Barton Brooks, een prachtig idee.

Een paar dagen na de dood van Bart, keek Barton in een oud fotoalbum en vond een aantal oude ansichtkaarten van een reis naar Europa die zijn moeder had gemaakt in 1962. En toen kreeg hij een geweldig idee: om haar te bedanken, zou hij haar uitnodigen op een reis naar Europa. Ze zouden 20 landen aandoen, één voor elk jaar dat ze voor zijn vader had gezorgd.

Lees ook  78-jarige weduwe overvallen naast echtgenoot zijn graf: 1 week later belt zoon van dief met een onverwacht aanbod

De reis

Tijdens de reis hoopte hij dat het zijn moeder zou helpen het verdriet te verwerken na de lange ziekte en dood van zijn vader. Dus hij begon met het plannen van zijn verrassing.

¨Na zijn hartaanval, zorgde mijn moeder voor mijn gehandicapte vader – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 20 jaar lang – totdat hij afgelopen jaar overleed,¨ schrijft hij in zijn blog.

¨Zolang als ik me kan herinneren, als ze weer iets bijzonders deed, zei hij op een grappige toon, ¨Hoe deed je dat? Je bent maar een meisje uit Kamas!¨ En het maakte haar altijd aan het lachen. Maar nu hij weg is, weet ze totaal niet meer wie ze is nu ze niemand heeft om voor te zorgen, en ze kan haar avontuurlijke ik niet meer terugvinden.

Lees ook  Echtgenoot is er kapot van als vrouw op laatste moment besluit dat hij niet bij bevalling mag zijn

Ik wilde zien of ik dat kon veranderen door haar op een groot avontuur te nemen, omdat ik denk dat het tijd is dat meisje uit Kamas te vinden, en haar te laten zien dat ze nog zoveel leven in zich heeft…¨

Neem niets voor lief

Wat een geweldige zoon! We moeten echt genieten van de tijd die we hebben en nooit voor lief nemen dat onze geliefden altijd aan onze zijde zullen zijn.

Deel deze geweldige verrassing van deze zoon om anderen te inspireren ook alle liefde terug te geven die we van onze moeders hebben ontvangen.

Soldaat krijgt vrij om pasgeboren dochter te ontmoeten. Als hij de ziekenhuiskamer binnenwandelt, verstijft hij ter plaatse.

8-jarige bezoekt al vier jaar lang een familie marmotten.