in

Ze ziet haar oude jeugdvriend op straat als drugsverslaafde – bekijk nu zijn choquerende transformatie

We weten nooit hoeveel iemand betekent in ons leven wanneer we hen voor de eerste keer ontmoeten. Wanneer we daarop terugkijken, weten we gewoon dat sommige mensen niet per toeval ons pad kruisen. Dit verhaal is daar het perfecte voorbeeld van, en ik kreeg kippenvel toen ik erover hoorde.

Patrick Hinga was een aardige jongeman die het niet gemakkelijk heeft gehad in zijn leven. Hij raakte verslaafd aan de drugs en belandde daardoor op straat.

Maar toen zijn jeugdvriendin Wanja hem heel toevallig op straat vond, kon ze het onmogelijke doen.

Vandaag zal je niet geloven dat Patrick dezelfde persoon is. Lees het hieronder maar!

Patrick Hinga deed nooit geen vlieg kwaad, maar zijn toekomst zag er niet rooskleurig uit. Hij begon vroeg in zijn leven met het roken van marihuana. Het roken zorgde ervoor dat hij problemen begon te krijgen op school, en hij belandde in een vicieuze cirkel.

Uiteindelijk schakelde Patrick zelfs over naar zwaardere, en nog verslavendere drugs, tot hij zijn eigen leven niet meer de baas kon. Hij raakte dakloos en belandde dus op straat, hongerig en wanhopig, meldt Daily Nation.

Lees ook  Walvis gooit zich tegen vrouw aan – als ze zich realiseert waarom, is ze tot tranen geroerd
Naar een psychiatrisch ziekenhuis

De drugs veranderden Patricks persoonlijkheid compleet. Zijn moeder wist niet wat aan te vangen met hem, dus bracht ze hem naar een psychiatrisch ziekenhuis. Jammer genoeg ondervond Patrick dat ze hem alleen maar erger maakten, waardoor hij enkele keren wegvluchtte. Patrick ging niet meer naar de psychiatrie en alles leek nu pas echt hopeloos.

Tot zijn jeugdvriendin Wanya plots kwam opdagen in zijn leven.

Ontwenningskliniek door Wanya

Toen Patricks oude klasgenoot Wanya de arme Patrick aantrof op straat en zag dat hij zwaar drugsverslaafd was, aarzelde ze geen seconde om hem te helpen. Ze ging met hem mee naar een ontwenningskliniek, en wilde geen ‘neen’ uit zijn mond horen. Patrick had geen andere keus dan volop mee te werken.

Lees ook  Leonardo DiCaprio schenkt $ 3 miljoen aan hulp voor de bosbranden in Australië
Job gevonden

Omdat Patricks toekomst er miezerig uit zag, voelde hij dat hij niets meer had om voor te vechten. Wanya hielp hem bij het starten van een eigen zaak, een winkel genaamd “Hinga’s Store”.

Een jaar later is het nauwelijks te geloven dat Patrick dezelfde persoon is. Na zijn ontwenningskuur begon hij te werken, en kon hij dankzij zijn oude jeugdvriendin zijn leven terug opnemen.

Vandaag leidt hij een heel nieuw leven.

“Ik voel me een nieuwe man. Ik bid dagelijks, en vraag God om vergiffenis om niet meer naar dat leven vol drugs te moeten,” zegt Patrick in een interview met Daily Nation.

Dit is Patrick tegenwoordig. Herken jij hem?

Dit is zo’n mooi voorbeeld van waarom we nooit mogen opgeven. Er is hoop voor iedereen, deel dus aub dit verhaal om dit te bewijzen dat betere tijden er hoe dan ook aan komen, hoe negatief het leven soms kan zijn.

‘Eindelijk gerechtigheid voor Patricia Paay’

Pizzalevering redt moeder en 3 kinderen van doorgedraaide gijzelnemer.