in

Ze werd door haar vriend verkr*cht en kreeg zuur in het gezicht – 10 jaar later toont ze haar kracht

Haar vriend verkr*chtte haar en gooide zwavelzuur in haar gezicht – 10 jaar later laat ze de hele wereld zien wat echte kracht betekent!

Geweld tegen vrouwen is een van onze grootste maatschappelijke problemen. Veel te veel vrouwen worden blootgesteld aan deze verschrikkingen, welke vaak worden gedaan door iemand die ze goed kennen.

Dat was het tragische geval voor Katie Piper. Haar eigen vriendje verkr*chtte haar en gooide zuur over haar heen.

Tien jaar geleden werkte Katie als model- en tv-presentator. Ze was een relatie begonnen met Daniel Lynch, die al snel een echt monster bleek.

In een hotelkamer mishandelde hij haar in 2008 zowel fysiek als psychisch. Hij verkrachtte en bedreigde haar.

Slechts twee dagen na deze vreselijke gebeurtenis, volgde een nieuwe tragedie. Katie was in een internetcafé toen ze plotseling zwavelzuur in haar gezicht kreeg. Daniel had met iemand afgesproken om dit te doen.

Door de vreselijke aanval werd ze blind aan het linkeroog en had ze ernstige brandwonden op haar bovenlichaam.

Lees ook  De 2-jarige heeft dezelfde zeldzame ziekte als hij – en hij bezoekt hem om iets tegen zijn pestkoppen te doen

Na de aanval moest Katie twee maanden in het ziekenhuis doorbrengen, waar ze in totaal 40 operaties onderging.

Om te genezen en tegen infecties beschermd te blijven, moest ze altijd een plastic masker over haar gezicht dragen, aldus The Sun.

Een paar jaar later startte ze de Katie Piper Foundation, een organisatie die mensen, die soortgelijke ervaringen als Katie hebben, wil helpen.

Katie was vastberaden om zich niet klein te laten krijgen. Ze laat nu aan iedereen zien, niet in het minst haar daders, wat een sterke vrouw ze is!

Ze begon een carrière als filmmaker en maakte een documentaire die grote prijzen won. Daarnaast is ze vaak te gast in verschillende grote televisieprogramma’s in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vertelt over haar reis en haar succesvolle carrière.

Ze is ook in haar privéleven geslaagd. In 2016 trouwde ze met haar grote liefde Richard Sutton en samen hebben ze nu een dochtertje.

“Ik voel me zo gelukkig mijn man te hebben ontmoet, hij is een godsgeschenk. Hij is een geweldig persoon die mijn leven ten goede heeft veranderd.

Lees ook  Kijkers Vier Handen Op Eén Buik ontroerd door Isa Hoes en Romy

Hij heeft me onze dochter gegeven en het is een van de beste dingen die me is overkomen,” vertelde Katie aan The Mirror.

Ondanks de wrede aanval, is Katie erin geslaagd om haar leven positief te veranderen.

“De eerste dagen na de aanval maakte ik mijn eigen obstakels in mijn hoofd, ik dacht dat ik niet meer aan het werk kon gaan of dat ik me niet aantrekkelijk zou voelen.

Toen ik single was en mijn huidige echtgenoot ontmoette, dacht ik dat hij me nooit leuk zou vinden. Dat alles fout zou gaan. Wat heeft het voor zin om op een date te gaan?

Maar toen dacht ik: Wat heb ik te verliezen? Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfvertrouwen en geluk levenskeuzes zijn,” liet Katie weten.

Vandaag leeft ze met volle teugen en inspireert ze vele anderen met haar geschiedenis en reis. Katie verdient het echt om geprezen te worden voor haar moed en doorzettingsvermogen!

Nederlandse man (69) sterft, vrouw (51) zwaargewond na bijenaanval Tanzania

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!