in

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.

Het verhaal van het biggetje Laura is niet te vatten. Ze was in een slachthuis samen met haar moeder en broertjes die niet hetzelfde geluk hadden als haar. Laura kon op het nippertje gered worden en werd naar een veilige plek gebracht: het Santuario Igualdad Interespecie, in Santiago de Chili.

Toen de redders haar vonden was Laura door de hel geweest. Ze hadden haar staart afgesneden en haar tanden getrokken zonder enige verdoving. Ze trilde letterlijk van angst. In het opvangcentrum gaven ze haar alles wat ze nodig had.

Lees ook  Deze 20-jarige heeft al 2 jaar niets meer gegeten. Als ze een bikini draagt, verandert alles door een opmerking van een vreemde. Verrassend!

Daar maakte Laura kennis met een klein zwart katje dat eveneens gered werd van een vreselijk leven op straat. Hier zien we haar. Prachtig toch?

De redders konden niet geloven wat ze zagen. Het biggetje en het katje werden onafscheidelijk! Ze waren nog maar baby’s, maar toch al de beste vriendjes!

Lees ook  10-jarig jongetje kan niet langer aanzien hoe zijn moeder mishandeld wordt en belt de politie.

Echte vriendschap kent geen grenzen, noch soorten!

DEEL dit schattige duo met je vrienden!

Nadat ze 9 miskramen had gehad, bood haar zus aan om de baby te dragen. Maar dan doen de dokters een ontdekking die ze niet kunnen geloven …

1 april: Efteling laat baby’s toe in de Python