in

Ze pakt een vuile gewonde zwerfhond op – kijk hoe de hond haar uiteindelijk bedankt!

We hebben al vaker artikelen geschreven over de prachtige dingen die de dierenrechtenorganisatie “Hope For Paws” doet. Het werk wat ze doen voor dieren in nood is bewonderenswaardig.

Vandaag hebben we een verhaal van ze, over een zwerfhond.

Ze kregen een tip over een gewonde zwerfhond die door de straten van Los Angeles aan het dwalen was, en zoals gewoonlijk twijfelde ze geen enkel moment om het dier te gaan redden.

In de onderstaande video kan je een kijkje nemen hoe zo’n reddingsoperatie er nou aan toe gaat. Het is overduidelijk dat de hond in kwestie erg bang is. Daarom benaderen de medewerkers van de organisatie de hond zeer voorzichtig. Als de vrouw de hond in haar armen neemt, zien we een geweldige reactie van de hond.

Lees ook  Door maden aangetaste baby dood teruggevonden nadat hij 2 weken lang dezelfde luier moest dragen.

We hebben zoveel respect voor deze mensen! Er is helaas zoveel veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen, mensen zoals de medewerkers van “Hope For Paws”

Lees ook  Megan van Temptation Island herken je haast niet terug

Bekijk zelf in de onderstaande video wat er verder gebeurt met de lieve hond. Als je het een mooie video vindt en respect hebt voor “Hope For Paws”, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Deze slimme truc houdt alle inbraken tegen – en het enige wat je nodig hebt zijn twee glazen

Gasten schrikken als hij de bruid bij het altaar laat staan – ze moeten dan lachen als ze zien wat hij doet