in

Ze namen een groepsfoto op hun vrijgezellenfeest, maar ze vluchten dan weg als ze een detail in de hoek zien

Een vrijgezellenfeest is meestal een geweldig leuk evenement waar goed gedronken, gegeten en gefeest wordt. Vele onvergetelijke herinneringen worden dan gecreëerd – soms goede en soms slechte – voor alle deelnemers. Deze jonge vrouw uit Schotland zal haar vrijgezellenfeest waarschijnlijk niet vlug vergeten, nadat ze deze foto van dichtbij heeft gezien, zo schrijft The Sun.

Tijdens hun reis naar Lake Loch Eck besloten de meisjes om enkele groepsfoto’s te maken. Ze hadden hun camera ingesteld met een zelfontspanner, en ze namen dan enkele foto’s van de groep.

Maar toen ze de foto van dichtbij bekijken, ontdekken ze iets heel engs. Kun je zien wat het is?

Lees ook  Patty Brard sleept zus voor de rechter

De jonge vrouwen krijgen dan het angstzweet wanneer ze de jongen links in de foto ontdekken, zeker omdat ze in de buurt van de site geen enkele kleine jongen of een ander persoon hadden gezien. En toen ze op Google wat onderzoek gingen verrichten, werden ze heel bang. De legende zegt namelijk dat er een geest van een jongen rond het meer rondhangt, genaamd “The Blue Boy”, een jongen die enkele jaren geleden is verdronken in het water.

Men beweert dat de jongen nog steeds het The Coylet Hotel betreedt, de plaats waar de jongen en zijn moeder verbleven toen het ongeluk plaatsvond. Volgens het hotel kun je nog steeds zijn aanwezigheid voelen in kamer nummer vier, en het is niet ongebruikelijk dat dingen in die kamer verplaatst worden. Volgens het hotel kun je soms zelfs natte treden zien in de gang naast de kamer waar de jongen en zijn moeder verbleven.

Lees ook  Toegewijde hond wacht elke dag 12 uur lang in het treinstation zodat hij zijn eigenaar hartelijk kan begroeten.

Of je nu in spoken gelooft of niet, wij vinden dit alvast een eng verhaal! Wat denken jullie? Laat maar weten in de comments!

78-jarige weduwe beroofd naast graf van echtgenoot. 1 week later belt de zoon van de dief met een onverwacht aanbod.

Man raakt al zijn bezittingen kwijt in brand, op zijn kleine kitten na