in

Ze lijkt alsof ze zwanger is met 10 baby’s. Dan toont dokter haar een scan en doet vreselijke ontdekking.

Je gaat op dieet, maar komt nog altijd bij. Je merkt dat je armen en benen dunner worden, maar je buik wordt alsmaar groter. Je begint je af te vragen wat er aan de hand is. Bestaat er een dieet dat dit zou kunnen veroorzaken? Nee, dat bestaat niet. Dat is ook wat een 24-jarige vrouw uit Mexico ervoer. Iedereen bleef haar maar vertellen dat ze wellicht zwanger was – op enkele maanden tijd was haar buik helemaal opgezwollen.

Maar de waarheid was helemaal anders – en ronduit beangstigend.

Het volgende artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Toen haar situatie zo erg werd dat ze moeite had om te wandelen, eten en zelfs te ademen, werd de vrouw overgebracht naar het Mexico General Hospital. Na haar opname ontmoette de 24-jarige vrouw Dr. Erik Hanson Viana.

Lees ook  Bewoonster (69) komt om bij brand in huis in Cromvoirt

Hij liet meteen enkele scans uitvoeren. Toen de foto’s terugkwamen drong een verschrikkelijk besef door.

De dokters hadden een eierstokcyste ontdekt die tot gigantische proporties was uitgegroeid. De cyste woog een ongelofelijke 33 kg, en was tegen twee belangrijke aders in haar lichaam beginnen drukken.

Als gevolg daarvan had ze een groot risico op een hartaanval. Er moest dringend geopereerd worden. “Het was zo groot dat het 95 procent van haar buik in beslag nam”, zei Dr. Viana.

Voor de chirurgen waren er twee opties. Ze konden de cyste draineren en dan de restanten verwijderen, of ze konden de cyste meteen in z’n geheel verwijderen.

Hoewel het een groot litteken zou achterlaten, opteerde de vrouw voor de laatste optie. Het zou een extreem riskante procedure worden.

Lees ook  Broer en zus als dieren opgesloten in kooien. 4 jaar later ontmoeten ze eindelijk de man die hen redde.

“Om het in zijn geheel te verwijderen is ook moeilijk want de wand is 1 mm dun en er moet voorkomen worden dat het uitdroogt. Anders kan het gemakkelijk breken”, legde Dr. Viana uit.

Omdat 20 procent van de cyste kwaadaardig bleek, zou een gebarsten cyste leidden tot de verspreiding van tumorcellen in haar hele lichaam.

Maar de dokters voerden de operatie perfect uit. De operatie verliep zonder complicaties en de cyste werd veilig verwijderd.

Na de operatie kromp de buik van de vrouw weer tot normale proporties. 2 dagen later mocht ze het ziekenhuis al verlaten … 33 kg lichter.

Zes maanden later werd er opnieuw een routinecontrole uitgevoerd. Gelukkig was ze gezond en wandelt en leeft ze weer als een normale persoon.

Goed om horen!

Mama laat haar baby achter in hete auto en gaat ontbijten. Wanneer ze terugkeert, beseft ze de verschrikkelijke waarheid.

3-jarige met bloederige wonden naar ziekenhuis overgebracht na gebruik van populair speelgoed – nu waarschuwt mama alle ouders.