in

Ze liet de hond alleen bij de olifant, de vriendschap die vormde hadden ze niet verwacht

In Myrtle Beach in South Carolina leven meer dan honderd exotische dieren in The Institute of Greatly Endangered and Rare Species. Afgekort T.I.G.E.R.S, het Engelse woord voor tijgers.

In het reservaat leven vooral dieren die zijn gered van mishandeling en verwaarlozing. Sommige dieren raakte verweesd en zijn om die reden opgevangen. Zonder hun ouders hadden deze dieren het niet overleefd.

In het reservaat leven onder andere tijgers, leeuwen, zebras en chimpanzees. Er leeft ook een olifant genaamd Bubbles. Bored Panda schrijft dat deze olifant al meer dan vijfendertig jaar in het reservaat.

Lees ook  Zus van in Scheveningen doodgestoken Chuchu (19): 'Ons hart is eruit gerukt'

Bubbles is uitgegroeid tot een beroemdheid, vanwege haar onverwachte vriendschap met Bella, een Labrador. De eigenaar van Bella is één van de gidsen in het reservaat en Bella was meteen dol op Bubbles, toen ze voor het eerst samen gingen zwemmen.

Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot elkaars beste vrienden. Ze spelen het liefst in het water – Bella mag dan op de rug van de olifant klimmen en er vanaf springen. Ze kunnen uren samen spelen.

Lees ook  Artsen waarschuwen: Je kan aambeien krijgen als je tijdens het poepen op je telefoon zit

Bekijk hier de video van dit geweldige stel en deel hem met je vrienden als je er ook zo blij van wordt!

De moeder kan met haar kinderen nergens komen zonder aangestaard te worden – en dat heeft een goede reden.

Vrouw begint lied te zingen voor de olifant, zijn reactie daarop is erg bijzonder om te zien