in

Ze hadden hem gedumpt omdat hij niet perfect was, maar nu laat hij iedereen zien waarom ze ongelijk hadden

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven vaak in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te maken.

Voor sommige honden is het leven niet makkelijk. Net als bij mensen hebben ze het moeilijk omdat ze hun uiterlijk niet mee hebben. Veel te vaak gaan mensen op hun eerste indruk af, waar uiterlijk een hele grote rol bij speelt.

Dat was ook het geval bij de pitbull op de bovenstaande foto. Het hondje heeft een beetje een raar hoofdje, maar dat zou toch helemaal niks uit mogen maken. Het hondje werd hierdoor zelfs weggedaan en kon daarna maar lastig een nieuw baasje vinden.

Lees ook  Reisbureau is op zoek naar een hond om hondvriendelijke vakanties te beoordelen.

Totdat op een dag Nicole Horabik daar was. Ze had een foto gezien van de hond op het internet en wist meteen wat ze moest doen. Nicole kon wel verder kijken dan het uiterlijk en zag dat de pitbull een hartstikke lief beestje was. De vrouw besloot direct om de puppy, die een moeilijke start heeft gehad, mee naar huis te nemen.

Kort daarna plaatste het asiel een bericht op Facebook waarin ze het goede nieuws deelde. De hond heeft zelfs zijn eigen Facebook pagina waarin regelmatig foto’s worden geplaatst van “Captain Morgan”, de naam die de hond kreeg.

Lees ook  61-jarige trotseert leeftijd in haar wit badpak - kijk nu wanneer ze zich omdraait

Ook de andere honden van Nicole “mankeren” wat. Een van haar Duitse herders is blind en de andere heeft een geamputeerde poot. We zijn erg blij dat er mensen zoals Nicole zijn, die ook dit soort honden alle liefde geven die ze verdienen.

Gelukkig heeft Captain Morgan uiteindelijk zijn “schip” gevonden. Daar zijn we erg blij om. Als jij dat ook bent, deel dan dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Dappere rottweiler beschermt zijn geschrokken baasje en verjaagt daarna de lafhartige aanvaller

De helft van onze tweeling mag weg