in

Ze groeide op in het wilde met dieren als vrienden – nu fascineren haar foto´s de hele wereld

Haar beste vriend was een luipaard en haar ´broer´ was een olifant.

De Franse actrice Tippi Degré, dochter van twee natuurfotografen die in Namibië woonden, had een ongebruikelijke jeugd. Nadat je deze foto´s hebt gezien, zal je begrijpen waarom ze de ´echte Mowgli´ wordt genoemd.

Ze werd geboren in 1990, en groeide op op de Afrikaanse savanne tot haar tiende, met haar ouders Sylvie Robert en Alain Degré.

“Het was een magische tijd, in het wild leven en je kind vrij rond te laten lopen,¨ vertelde Sylvie aan de Telegraph.

“Ze had veel geluk. Ze woonde tot haar tiende in het wild. Het was vaak slechts wij drie met de andere dieren. We hadden niet veel contact met andere mensen.¨

Lees ook  Dit meisje vraag prins William om als een paard te galopperen – wat volgt laat de hele zaal in een deuk liggen

Hoewel het in de foto´s misschien niet altijd zo lijkt, waren de ouders van Tippi zeer gefocust op haar veiligheid.

¨Veel boeren in het gebied zorgden voor weesdieren en we waren eraan gewend om ze dichtbij in de buurt te hebben. Ze werden vaak bijna tam of gewend aan mensen en daarom kon Tippi zo dichtbij komen.¨

Het feit dat Tippi´s ouders professionele fotografen zijn is duidelijk. De foto´s die ze namen van hun dochter zijn echt fantastisch.

Het wilde haar van het meisje, de prachtige omgeving en de wilde dieren zorgen voor magische foto´s. Je kan de band zien die Tippi heeft met al deze dieren.

Lees ook  Sylvie Meis heeft het zwaar

Na 10 jaar in Namibië, ging Tippi terug met haar ouders naar Parijs. Maar de natuur in Afrika blijft voor altijd in het hart van Tippi. Ze is zes keer terug geweest om natuurdocumentaires voor Discovery Channel te filmen.

Nu is Tippi is 27.

Tippi’s bijzondere jeugdfoto´s hebben nu voor een boek gezorgd, Tippi: Mijn Boek van Afrika.

Je kan hieronder meer foto´s van Tippi zien. Onderaan zie je ook hoe ze er vandaag uitziet.

Dit is Tippi vandaag de dag:

Wat een magische foto´s! Het lijkt op een bijzondere jeugd. Deel deze foto´s met je vrienden op Facebook als je dat ook vindt!

Kijk hieronder een video over Tippi.

Bella de hond stervend achtergelaten in regenput – tot een meisje van 6 haar redt

Iedereen behandelt deze straatkat als vuil – tot een man hem vastpakt en ziet wat hij waard is