in

Ze filmt stiekem haar zoontje op de achterbank van de auto. Maar als plotseling zijn favoriete nummer opkomt? Hilarisch!

We hebben inmiddels al ontzettend veel leuke, ontroerende en grappige videos voorbij zien komen van mensen die zingen in de auto. Niet zo gek ook, want ik durf te wedden dat wij allemaal wel is een momentje van enthousiasme hebben als toevallig één van je favoriete nummers op de radio te beluisteren is.

Het maakt het natuurlijk extra leuk als er iemand in jouw gezelschap is die dit stiekem besluit op te nemen. Dat is ook het geval geweest in de video die je zometeen gaat bekijken. Als het favoriete nummer van haar zoontje op de radio komt besluit zijn moeder het moment vast te leggen, en daar zijn we haar ontzettend dankbaar voor!

Lees ook  Op minder dan 5 jaar tijd transformeerde deze dakloze kerel tot eigenaar van een fruitsappenimperium.

Maar niet alleen door het enthousiasme van haar zoontje. Ook door zijn muzikale talent! Je ziet zijn ogen stralen als het nummer begint, en geloof het of niet, zodra de zanger begint te zingen besluit dit jongetje uit volle borst met hem mee te doen! Ik durf zomaar te zeggen dat hij wel eens een hele grote gospelzanger zou kunnen worden, gezien zijn enthousiasme.

Lees ook  Grappig verhaal: lees de actie van deze vrouw als haar man dronken thuiskomt van het kerstfeest

Zijn moeder had hem in het autostoeltje gezet en zette vervolgens de klassieke gospel song “I am Blessed” op. Voordat ze het wist, hoorde ze haar zoontje vanuit volle borst meezingen. Ze wist dat het tijd werd om het muzikale talent van haar zoon met de hele wereld te delen. Geen wonder dat haar video binnen twee maanden al 200.000 keer is bekeken!

Luister naar deze toekomstige wereldster in de onderstaande video. En vergeet deze ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Niemand is nog veilig voor de meisjesbende genaamd ‘Zehbi’s’ – jonge meisjes worden zonder reden kapot gemaakt

Heb jij of iemand in je gezin wel eens last van aften? Met deze tip kom je er voor altijd vanaf!