in

Ze dacht niet dat prins Harry haar nog zou herkennen. Maar zijn gezicht wanneer hij haar ziet, spreekt boekdelen.

Prins Harry ontmoet jaarlijks een heleboel mensen tijdens de evenementen die hij bijwoont en de liefdadigheidsinstellingen die hij steunt. Hoewel hij het erg druk heeft, maakt hij altijd wel even tijd voor zijn fans.

Wanneer de prins hun dorp of stad bezoekt, zijn er mensen die tot het uiterste gaan om hem te kunnen ontmoeten. De gelukkigen mogen hem de hand schudden of krijgen zelfs een kus op de wang.

Een vrouw stond zeven uur lang in de regen om haar favoriete prins te ontmoeten. Ze ontmoette hem voor het eerst twee jaar geleden en ze hoopte dat hij haar nog zou herkennen.

Zou hij haar nog herkennen?

De prins bezocht Sydney in Australië om er de Invictus Games te promoten. Terwijl hij door Sydney Harbor toerde, stond Daphne Dunne, een 97-jarige weduwe, geduldig in de menigte te wachten.

Lees ook  Na 17 jaar verdachte gearresteerd voor moord ’Duitse Maddie McCann’

De prins manoeuvreerde zich langzaam door de mensenmassa om mensen te begroeten toen hij plotseling Daphne zag. Ze had niets te vrezen want hij herkende haar meteen. Hij stapte meteen op haar toe.

Daphne ontmoette de prins voor het eerst toen hij met het Australisch leger bij de opera van Sydney stopte. Hij pikte Daphne uit het publiek omdat ze verschillende militaire decoraties droeg. Een medaille sprong eruit: de “Victoria Cross.”

Daphne is een veteraan van het Australisch vrouwenleger. Ze legde de prins uit dat haar echtgenoot op 24-jarige leeftijd tijdens WO II om het leven kwam en dat hij postuum geëerd werd met een Victoria Cross. Ze waren amper een jaar getrouwd toen hij om het leven kwam.

Lees ook  Kitten gaat voor het eerst naar het strand en het lijkt net alsof hij niet kan ophouden met glimlachen

Daphne draagt de medailles om haar echtgenoot Albert Chowne te eren. Toen de prins haar voor het eerst ontmoette, gaf hij haar een kus op de wang. Hij herhaalde het gebaar ook ditmaal. Daphne vertelde aan de journalisten:

“Hij herinnerde me. En gaf een kus op de andere wang.”

De prins liep de Invictus Games in 2014 in het leven. Dit is een evenement waarbij gewonde of zieke leden van het leger de kans krijgen om aan verschillende sportwedstrijden deel te nemen. Sydney is de gaststad voor het evenement in 2018. Er bestaat geen twijfel over dat Daphne ook dan de prins zal willen ontmoeten.

Bekijk de hartverwarmende reünie hieronder en DEEL dit bericht als ook jij fan bent van prins Harry!

Man geeft slapende zwerfhond een trap, een dag later komt de hond met zijn vriendjes wraak op zijn auto nemen

Het verkeerde slachtoffer: Aanrander in de lift buigt zich krom van de pijn.